21.9.2017

Postani simpatizer NK Bravo!

S prehodom naše članske ekipe v 2. SNL poskušamo na tekme privabiti čim večje število gledalcev. Seveda imamo najprej v mislih naše nogometaše in njihove starše, ki jih  poskušamo omogočiti kar se da ugodno vstopnino na domače tekme. Na ta način smo prišli do ideje, da simpatizerjem klub omogočimo brezplačno letno karto za ogled članskih tekem.

Vsi starši, sorodniki ali prijatelji članov NK Bravo lahko postanejo simpatizerji kluba in si s tem pridobijo pravico do letne vstopnice za domače članske tekme. Status simpatizerja kluba pa pridobijo, če donirajo najmanj 30 € (lahko tudi več). Znesek donatorstva se bo iz sezone  v sezono spreminjal in prilagajal razmeram. Za tiste, ki bi se kot simpatizerji kluba pridružili za spomladanski del sezone, bi  donatorstvo znašalo 15 €.

 
 OBRAZLOŽITEV iz Statuta NK Bravo:


18. člen Statuta NK Bravo
 
''Klub ima simpatizerje, ki nimajo statusa članov društva in nimajo glasovalne pravice. Simpatizerji lahko skladno z dogovorom organizirajo razne oblike in aktivnosti, ki so v podporo in pomoč pri delu kluba. Simpatizerji lahko nudijo strokovno pomoč, finančno podpirajo društvo in športno bodrijo nogometaše vseh selekcij na nogometnih tekmovanjih.''

 
NK Bravo
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI