PREDSTAVITEV

V NK Bravo razvijamo sistem, ki mladim ponuja dobre pogoje za njihov nadaljnji nogometni in tudi osebnostni razvoj. Poudarek je na odličnosti, profesionalnosti, strokovnosti in vrhunskosti na vseh ravneh.

Odločitev za NK Bravo pa je vendarle tudi izbira za malce drugačno nogometno zgodbo. Filozofijo in vizijo kluba morate razumeti in vam mora ustrezati. Le tako boste v klubu uživali in ga imeli radi in le tako se bo klub skupaj z vami razvijal tudi sam. Prihodnost lahko zgradimo le skupaj.

Nogomet v NK Bravo ni le igra, je način odraščanja preden vstopite v areno življenja.

Vse potrebne informacije o urnikih in selekcijah najdete na naši spletni strani, za dodatne informacije pa pokličite:

Franc Sivko
E: franc.sivko@siol.net
M: +386 41 691 942

VPIS

V sezoni 2017/2018 v program 'CICI BRAVO' sprejemamo otroke, ki so praviloma rojeni v letu 2011 oz. starejši (6 - 8 let). Osnovni cilj programa 'CICI BRAVO' je zabava, igra, gibanje, sodelovanje ter navajanje na red in disciplino.

V najmlajšo in prvo tekmovalno selekcijo so trenutno vključeni otroci rojeni v letu 2008, ki bodo v novi sezoni vključeni v selekcijo U9.

Pričetek vadbe je predviden z začetkom šolskega leta, v drugem tednu meseca septembra. Ker želimo vadbo pravočasno tudi terminsko opredeliti, želimo prijave za novo sezono zaključiti do 15.6.2017. Vadba bo potekala 2 krat tedensko v štirih skupinah in v 4 različnih terminih, s čemer omogočamo staršem izbiro dveh dni vadbe.

V kolikor se boste odločili za vpis, vam bomo naknadno posredovali tudi ponudbo za organizacijo Poletne nogometne šole 'Cici Bravo', ki jo bomo predvidoma v mesecu avgustu organizirali in razpisali pogoje vpisa po posebnih pogojih, vendar le v primeru, da bo do 10. 6. 2017 izkazano zadostno zanimanje za tako aktivnost.

SPOROČILO USTANOVITELJA

Kot častni predsednik kluba bom vesel, če se boste odločili za vadbo v naši sredini. S tem nam boste izkazali zaupanje, ki ga bomo na vseh področjih skušali upravičiti. Predvsem želimo, da se boste v naši sredini dobro počutili, da ne bo naša prva skrb rezultat, pač pa učenje, prijateljstvo ter zabava. Rezultati morajo biti posledica dela, želje in znanja, ki vam ga bo NK Bravo prav gotovo zagotavljal v celotnem razvojnem obdobju. Vaše uspehe in poraze bom s svojimi sodelavci in trenerji delil z vami, spremljali bomo vaš razvoj ter skrbeli za vaš napredek– kot nogometaše in osebnosti. Tudi če vaša odločitev ne bo NK Bravo, vam želim vse najboljše in lepo športno prihodnost!

- častni predsednik Darko Klarič

STROŠKI

Predno se odločite vključiti v NK Bravo, morate biti seznanjeni tudi s stroški. Letna članarina znaša 20 evrov in se plača enkrat letno. Mesečna vadnina znaša 40 evrov oziroma 20 evrov, v kolikor vaš otrok vadbo obiskuje samo enkrat tedensko.

Strošek je tudi klubska oprema. Višina je odvisna od količine naročene opreme, saj pri tej starosti nekaterih artiklov, kot so bunda, trenirke za tekme ... otroci ne potrebujejo.


MEDIJSKI POKROVITELJ