3.12.2013

Pismo staršev

Kot predsednik imam o starših naših mladih nogometašev pač svoje mnenje, tako kot me verjetno starši vidijo in doživljajo na različne načine in imajo o meni in o delu v klubu svoja takšna in drugačna mnenja. V svojih blogih sem tudi sam večkrat kot hvalil, opozarjal na različne napake. Neverjetno je, kako lahko človek hitro podleže slabim mnenjem in kar  pozabi, da je vendarle daleč več dobrih stvari, ki pa se mnogim zdijo samoumevne.

Zato naj tokrat dam prednost primeru, ki kaže, da znamo vendarle najti tudi pozitivne in dobronamerne misli, kot lahko preberemo v sporočilu, ki sem ga dobil od enega izmed staršev našega kluba:

Pozdravljeni,
 
prvega dela sezone je konec, zato je prav, da tudi starši povemo kakšni so naši vtisi, želje in pričakovanja.
 
Starši iz naše selekcije smo bili v prejšnjih sezonah zelo kritični do nekaterih stvari v klubu. Nekako smo ljudje navajeni, da lažje kritiziramo kot hvalimo. Zato sem se odločil, da se oglasim tudi v popolnoma drugačni situaciji. Mislim, da imajo fantje letos odlične pogoje za trening  in tudi strokovno delo je na najvišjem možnem nivoju. Že lansko leto smo bili zelo zadovoljni z delom trenerja, letos pa je vse skupaj še nadgrajeno s pomočnikom, ki je res velika pridobitev tako na treningih kot na tekmah. Prav lepo je gledati fante, ki s tekme v tekmo napredujejo, so zadovoljni in tudi kot ekipa izgledajo odlično.


Letos smo odigrali že veliko prijateljskih tekem velikega nogometa (11/11). Možnost igranje velikega nogometa pri tej starosti je velik privilegij in prednost. To je  področje, kjer je Bravo zagotovo prvi v Sloveniji. Fantje se teh tekem neizmerno veselijo in v njih uživajo. Zato velika pohvala trenerju, ki se angažira pri organizaciji prijateljskih tekem. V selekciji smo zelo zadovoljni z igrišči, ki smo jih imeli na voljo  v jesenskem delu in jih imamo v zimskem. Po mojem mnenju je kombinacija dvorane in zunanjih igrišč tudi pozimi odlična, saj lahko trener izvaja različne načine vadbe. Prepričan sem, da se bo odlično delo poznalo tudi na najpomembnejšem turnirju te selekcije, Ljubljana Open, če ne po rezultatu pa po všečni igri.
 
Za zaključek naj povem, da je naša edina želja, da se s takim delom nadaljuje tudi v drugem delu sezone.
 
Lep pozdrav,
 
Andrej

 
Tole pismo z veseljem objavljamo in prepričam sem, da mojih sodelavcev ne bo uspavalo. Delovalo bo kot priznanje, da ne iščemo le slabih stvari. To je gotovo spodbuda za vse, ki tudi po mojem mnenju zelo dobro opravljajo svoje delo. Zato vsem sodelavcem čestitke za trud, prepričan sem, da podobno čutijo še mnogi. Moramo se navaditi komunicirati in reči bobu bob v dobrem in slabem. Le tako bomo vedno bolj realni, kar je osnova vsega. 

Darko Klarič
predsednik NK Bravo
 
Darko Klarič v svojem blogu izraža lastne poglede na aktualno dogajanje v klubu in okrog njega. Njegova mnenja v nekaterih točkah še ne pomenijo tudi uradnega stališča kluba. Lahko so le provokacija, da se stališče kar najhitreje oblikuje.

 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI