9.6.2018

NK Bravo z zmago na 1. tekmi Lj Open!

Ekipa NK Bravo je odlično odigrala prvo tekmo turnirja Ljubljana Open 2018. Merili so se proti kakovostni ekipi Venezia FC in jih premagali z 1:0. Po tekmi so bili tako igralci kot tudi trener Matej Škrbec zadovoljni po zasluženo osvojenih treh točkah. V zadnji tekmi skupinskega dela se bo NK Bravo merili proti GNK Dinamo Zagreb.

Skupina A
NK Bravo  –  
Venezia FC 1:0 (0:0)

Po prvi tekmi ekipe NK Bravo je trener Matej Škrbec povedal: ''Začeli smo turnir Ljubljana Open 2018, ki so ga fantje z nestrpnostjo pričakovali. Že takoj na prvi tekmi nas je čakal zelo težak preizkus in zelo kakovosten nasprotnik. Na tekmi smo funkcionirali zelo dobro, organizirano smo se branili, a dobro prehajali v napada. Takšen način igre nas je nagradil z golom in zasluženo končno zmago proti Venezia FC z 1:0.''

V skupini A NK Bravo čaka še tekma proti GNK Dinamo Zagreb, ki bo tudi zadnje srečanje v skupinskem delu Ljublajna Open 2018.

''Fantje se že pripravljajo na novo tekmo, in sicer nas na zadnji tekmi v skupinskem delu čaka obračun proti Dinamu iz Zagreba. Glede na pretekle izkušnje z ekipo s Hrvaške, nas gotovo čaka zahtevna tekma, a mi bomo dali vse od sebe in bomo poskušali zmagati,'' je pred drugo tekmo v skupini A dejal trener Škrbec.

SF
Foto: Goran Sačer

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI