11.11.2020

Ko je najtežje, družina stopi skupaj

Letošnje leto je brez dvoma najtežje v zgodovini slovenskega športa, saj se razmere iz dneva v dan spreminjajo, že drugič v letošnjem letu pa smo bili prisiljeni prekiniti treninge.

V Bravo že vse od ustanovitve stremimo k razvoju mladih, med katerimi številni prihajajo tudi iz socialno ogroženih družin. Od leta 2006 smo finančno podprli več sto mladih športnikov, ki drugače ne bi mogli stopiti na športno pot. Letos je teh primerov na žalost še veliko več kot v preteklosti, saj so se številne družine znašle v socialni stiski.

Vsekakor si želiva, da bi lahko pomagali prav vsem, ki potrebujejo pomoč ali jo bodo potrebovali v prihodnosti. Pri tem pa vas prosiva tudi za vašo pomoč. Kot veste, lahko vsi davčni zavezanci 0,5 % odmerjene dohodnine namenimo tudi klubom, ki so si pridobili status dejavnosti v javnem interesu. Takšen status smo si izborili tudi v NK Bravo in samo v lanskem letu smo iz tega naslova prejeli več kot 3000 EUR. To nas uvršča na prvo mesto med vsemi prvoligaškimi klubi in na 10. mesto med vsemi nogometnimi klubi in društvi v Sloveniji. Verjameva, da lahko skupaj posežemo še višje in omogočimo treninge še večjemu številu mladih.


Zato vas prosiva, da izpolnite obrazec na spodnji povezavi in prispevate v skladu s svojo pravico del sredstev našemu klubu. Seveda bomo cilj dosegli še lažje, če se bodo za podoben korak odločili tudi vaši sorodniki ali prijatelji, saj v praksi večina državljanov te opcije ne izkoristi.

Vsi, ki ste obrazec oddali v preteklosti, vam ga seveda ni potrebno ponovno izpolnjevati, saj soglasje velja do preklica. zavezanec lahko da zahtevo za namenitev dela dohodnine tudi prek Sistema eDavki, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu (FURS).


VLOGA ZA DOHODNINO NK BRAVO

Pri financiranju delovanja naše nogometne šole nam v pomembnem delu pomagajo tudi naši partnerji, kot je Generali zavarovalnica, ki je brezplačno zavarovala vse člane naše nogometne šole. Obenem bo Generali za nakup medicinske opreme in športnih rekvizitov, ki jih uporabljajo naši najmlajši, namenil tudi del premije morebitnih ostalih zavarovanj, ki jih boste vi, vaši družinski člani in prijatelji sklenili pri njih. Če boste torej sklenili novo zavarovanje pri Generali zavarovalnica oziroma podaljšali obstoječe, vas prosiva, da nam to sporočite na elektronski naslov info@nk-bravo.si.

Leto 2020 je vsekakor izredno težko, a prav ko je najtežje, družina stopi skupaj. Verjameva, da lahko izgubimo le, če se predamo, a to ni v naši krvi. Ker .. MI SMO BRAVO!

 

Lidija Čop, direktorica                                   

Matjaž Polanič, poslovni direktor                 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI