14.7.2021

Kaj morate vedeti pred prvo tekmo sezone?

V petek ob 17:00 se v Športnem parku Šiška začne nova sezona 1. SNL. Prva liga Telemach se odpira z obračunom NK Bravo - NK Radomlje. 

Pogoj za vstop na stadion - PCT

Glede na zadnje vladne ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 bodo tudi na začetku nove sezone v veljavi nekatere omejitve. Vsi, ki boste želeli na stadion ŽAK boste potrebovali enega od pogojev PCT (prebolevniki*, cepljeni**, testirani***). Omejitve ne veljajo za posameznike mlajše od 15 leta starosti.

*Potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simtpomov ni minilo več kot šest mesecev ali dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, vendar ni starejši od šest mesecev.

**dokazilo o cepljenju zoper COVID-19 s katerim obiskovalec dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni; drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni; prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni; odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni; - prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni; drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni; drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni; drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni.

***potrdilo o negativnem testu na Covid-19 (hitri ali PCR), ki ni starejši od 72 ur. 

V skladu s trenutnimi vladnimi odloki je vstop na tribune dovoljen ob izpolnjevanju t.i. PCT pogojev. V kolikor še niste preboleli Covid-19 ozirom bili cepljeni, vam predlagamo hitre teste v nakupovalnem središču Aleja (LINK), kjer jih izvajajo brezplačno, rezultate pa prejmete v roku 15 do 30 minut. Na dan tekme bomo imeli tudi na Stadionu ŽAK organizirane hitre teste do 16:30, vendar gre za samoplačniško storitev (cena testa je 15€).

Razdalja, razkuževanje, maske

Na samem prizorišču je treba upoštevati medsebojno razdaljo 1,5m, na vseh vhodih na stadionu bo postavljeno tudi razkužilo. Maske na stadionu niso obvezne. Na tribuni je dovoljena polna zasedenost vseh sedišč.

Vstopnice

Vstopnice za tekmo so že v prodaji v Bravo Štacuni, sistemu Moje karte in na Petrolu. Cena vstopnice v predprodaji je 7,90 evra (otroška 8-15 let 3,9 evra, otroci do 8 leta imajo vstop brezplačen). Še naprej so na voljo tudi sezonske vstopnice za ogled tekem NK Bravo. 


MHSPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI