17.10.2020

Intenzivnost prenesti v Sežano

Prva liga Telekom Slovenije se za NK Bravo nadaljuje na zahodu države. V 7. krogu bo igralce Brava gostila Sežana.

PLTS, 7. krog:
NK Tabor Sežana - NK Bravo
nedelja ob 15:00, prenos na Planet 2

Načrt dela v reprezentančnem premoru se je spremenil takoj po tekmi z Muro. Večina fantov je morala v 10-dnevno karanteno, treningi so potekali prilagojeno: "Šele v sredo smo trenirali v popolni sestavi. Pred tem je bila na treningu majhna skupina petih ljudi. Počakati smo morali tudi na vrnitev mladih reprezentantov," razlaga trener Dejan Grabić, ki je iz dane situacije potegnil največ: "Stanje v ekipi je dobro. Imeli smo malo časa, a naredili smo veliko. Za nedeljsko tekmo smo zelo dobro pripravljeni."

"V Sežani nikoli nismo bili pravi in zato je izostal tudi rezultat. Podobo s tekme z Muro moramo prenesti na obračun s Sežano. Pri načrtu se ne bo veliko spreminjalo. Zanima naš naša vsebina, naša intenzivnost. Le tako lahko pridemo do želenega rezultata."

Stanje na lestvici je v tem trenutku izjemno. NK Bravo je na visokem 2. mestu, a sezona je še zelo dolga: "Smo šele na samem začetku sezone. Odigrali smo 6 tekem, 30 nas jih še čaka. V tem trenutku je pogled na razpredelnico dober za našo samozavest in za nadaljevanje našega načina igre. Iz vseh drugih vidikov pa je položaj na lestvici v tem trenutku nepomemben."

Zaradi novih ukrepov je že prišlo do zmanjšanja obsega treningov mlajšij selekcij NK Bravo. Prva liga se za zdaj nadaljuje. "Verjamem, da se bo našel način s katerim bomo lahko nadaljevali z našim delom in da bo tekom sezone čim manj pretresov," še dodaja Grabić.MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI