13.5.2019

HOSTNIK: Vesel sem, da je niz neporaženosti podaljšan na 18 tekem

Ekipe U19, U17 in U15 so minuli konec tedna igrale proti zasedbam iz Kranja. Izkupiček je bil sijajen saj so mladinci in starejši dečki vknjižili prepričljivi zmagi, kadeti pa so remizirali.

EKIPA

TEKMA

REZULTAT

VEČ

U19

Triglav - NK Bravo 

0:3

URADNI ZAPISNIK TEKME

U17

Triglav - NK Bravo

1:1

URADNI ZAPISNIK TEKME

U15

NK Bravo - Sava Kranj

4:0

URADNI ZAPISNIK TEKMEJurij Hostnik, trener ekipe U15, po tekmi proti Kranjčanom: "Vesel sem, da smo podaljšali niz neporaženosti že na 18 tekem, kar kaže na odlično psihološko in kondicijsko pripravljenost ekipe. Pomemben del zaslug za takšno stanje lahko zagotovo pripišemo klubskemu športnemu psihologu Robertu Misji, ki preko izobraževanja trenerjev in igralcev skrbi, da je tudi ta segment uspešno vkomponiran v trenažni proces ter da sta koncentracija in motivacija vselej na najvišji ravni."
 
"Na tokratni tekmi smo ponovno pokazali tudi napredek v sami organizaciji napada in posledično pri učinkovitejšem vključevanju bočnih branilcev, kar nam je ob upoštevanju načel zaključevanja napada (mislim, da smo bili v tem uspešni že do sedaj) omogočilo veliko število priložnosti. Ker so bili igralci dobro postavljeni ob izgradnji napada, smo bili lahko toliko bolj uspešni tudi ob prehodu v fazo branjenja po izgubljeni žogi, pri čemer smo s takojšnjim protipritiskom uspeli odvzeti veliko žog."MH
Foto: Pino Gašperšič

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI