7.5.2021

Grabić: Predanost ekipi in borbenost sta v današnjem nogometu velika kakovost

Po zmagi proti Celju se strokovni štab in igralci NK Bravo odpravljajo na gostovanj k NŠ Mura. 

“Pričakujemo dobro tekmo. Igrišče v Murski Soboti se je v zadnjih tednih zelo popravilo, podobno kot naše. Nasprotnik se bori za naslov prvaka, mi pa za matematično zagotovitev obstanka. Velika motivacija in pritisk za obe ekipi. Mi smo po seriji vsebinsko odličnih petih tekem odigrali slabši polčas proti Celju, v drugem pa pokazali pravi obraz in zmagali. Tudi tokrat nas zanima dobra podoba, predvsem pa rezultat. Na zadnji tekmi smo ga dosegli predvsem zaradi fanatične predanosti ekipi in borbenosti. V današnjem nogometu je to velika kakovost, pred obračunom v Prekmurju pravi glavni trener NK Bravo.

"S tokratnim nasprotnikom smo imeli zelo zanimive in taktično različne tekme. Nazadnje so se spustili v zelo nizek blok in poskušali s protinapadi z majhnim številom igralcev. Na to smo se pripravili, čeprav dvomim, da bo tokrat nizek blok njihov prevladujoči načrt za tekmo,” še dodaja Grabić.

Za potrditev obstanka v slovenski nogometni eliti ekipa NK Bravo v 33. krogu mora osvojiti enako število ali več točk od Celja, ki igra s Sežano.

PLTS, 33. krog:
NŠ Mura - NK Bravo
8.5. ob 17:15
Stadion Fazanerija
prenos Planet 2

MH 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI