28.6.2020

Grabić: Od osnovnih principov spoštljivega vedenja ne odstopamo

Ekipa NK Bravo je v PLTS neporažena že vse od 1. decembra 2019. Serija je neverjetna, a delo v letošnji sezoni še zdaleč ni zaključeno. Do konca prvenstva je na sporedu še šest tekem in na vsaki bo treba pokazati svoj maksimum in navduševati s srcem za ekipo in za igro.

"V strokovnem štabu smo zelo zadovoljni z vsebino, ki so jo naši nogometaši prikazali, pa tudi z rezultatom. Čestitke Sežani za odlično tekmo. Zelo dobro so se pripravili na nas. Naš načrt je bil, da jih pritisnemo visoko in dobro zavarujemo "kontro". V prvem polčasu nam prvi načrt ni uspel, drugi pa. V drugem polčasu smo dominirali in skušali ustvariti čiste strele in predložke. Edino, kar nekoliko zmoti, je smer predložkov, saj nismo podajali v dogovorjene prostore. Do naslednje tekme bomo to popravili. Neporaženi smo že 11 tekem, kar je izjemno. Na zadnjih petih obračunih smo prejeli le en zadetek in to iz enajstmetrovke. Bongonguiju čestitamo za odlične predstave in mu želimo veliko sreče v izraelski ligi," je po gostovanju v Sežani dejal Dejan Grabić.

Preberite še:
FOTO: Iz Sežane s točko


"V pripravi na tekmo smo se veliko ukvarjali z učenjem osnovnega bontona, spoštovanja do starejših ljudi, lepih manir. Enemu članu naše družine je v letošnji sezoni že tretjič ali četrtič popustila koncentracija. Če bi ocenjevali celotno šolsko leto, bi imel vedenje zaključeno z oceno manj uspešno. Želimo si, da bo naredil korake naprej in prilezel do ocene uspešno, da ga bomo lahko naslednjo sezono spustili v naslednji razred. Od osnovnih principov spoštljivega vedenja ne odstopamo," je še dejal glavni trener ekipe, ki pogled že usmerja proti petkovi tekmi s Celjem.MH
Foto: Sportida.com
SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI