2.5.2021

GRABIĆ: Sistemsko izgledamo zelo dobro

Ekipa NK Bravo se iz Kopra vrača s pomembno točko v boju za obstanek med elitno druščino slovenskega nogometa. Naslednja tekma varovance Dejana Grabića čaka že v torek.

PLTS; 31. krog:
FC Koper - NK Bravo 0:0

"Odigrali smo res dober prvi polčas. Mislim, da bi naš gol ali dva v tem obdobju tekme odločil zmagovalca. Veliko dogovorjenih stvari nam je odlično uspevalo. Zdaj sistemsko izgledamo zelo dobro že pet tekem zapored, veliko rezerv pa imamo pri sprejemanju in izvedbi odločitev, predvsem v zadnji tretjini igrišča, kjer smo izgubili usmerjenost v nasprotnikov gol. Zelo pozitivna stvar je, da nismo prejeli zadetka. Gremo nazaj na delo, na nedeljskem treningu že popravljamo zadeve in se znova učimo," je takoj po tekmi v Kopru povedal Dejan Grabić.
 
Že v torek ša se sezona nadaljuje z domačo tekmo proti aktualnim prvakom iz Celja: "Sezona nas je pripeljala v situacijo, da v zadnjih petih tekmah nismo bili rezultatsko nagrajeni, kljub odlični vsebinski podobi. Namesto morebitnih bitk za Evropo imamo zdaj jasen motiv za zaključek sezone. Do tekme s Celjem bomo popravljali odločitve v ključnih momentih in situacijah na tekmi. Poudarek bo na usmerjenosti in bolj "krvavem" iskanju gola ter stabilnosti v fazi branjenja."


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI