7.9.2019

Člani danes proti NK Istra 1961

Zaradi reprezentančnega premora tekem PLTS ta konec tedna ne bo, a večina prvoligašev bo aktivna. Naši člani odhajajo na hrvaško obalo, kjer bodo odigrali prijateljsko tekmo z Istro.

Predstavnik najboljše hrvaške nogometne lige je v letošnji sezoni zabeležil 2 zmagi, 2 remija in 3 poraze.

"V Medulinu bomo doigrali močno prijateljsko tekmo s hrvaškim prvoligašem Istro. Želeli smo si takšen tip nasprotnika, ker je največji približek tistemu, kar nas čaka v nadaljevanju prvenstva. Potovali bodo vsi igralci, ki so v tem trenutku na voljo. Nekaj jih je odsotnih zaradi reprezentačnih obveznosti, poškodb in bolezni. Želimo videti tudi nekaj novih fantov, ter podeliti nekaj minutaže tistim, ki so v zadnjem času igrali manj. V vsakem primeru pa gremo v srečanje skoraj s tekmovalnim nabojem, ker želimo videti napredek v stvareh, ki smo jih trenirali ta teden. Cilj je večja agresivnost proti žogi in na trenutke visok pritisk na nasprotnika. V napadu hočemo biti konkretnejši in imeti bolj kakovostno posest v trenutkih, ko ne moremo igrati direktno," pred pripravljalno tekmo razlaga Dejan Grabić.

Na prijateljski tekmi bo Grabić računal na naslednje fante: Vekić, Lubej, Džajić, Urh, Palamar, Jančič, Nukić, Ihbeisheh, Španja, Vrljičak, Trontelj, Žinko, Ogungbaro, Piskule, Kirm, Primc, Abdurahimi, A. Matko.


MH
Foto: Sportida.com
 

MEDIJSKI POKROVITELJ