12.3.2019

Arnol: Nismo izgubili glave, vztrajali smo v naši igri (Foto)

Mladinci in kadeti so minuli konec tedna odigrali drugo tekmo nadaljevanja prvenstva. Ekipa U19 je na gostovanju v Radomljah slavila z 2:1, igralci generacije U17 so remizirali z 1:1.

EKIPA

TEKMA

REZULTAT

VEČ

U19

Radomlje - NK Bravo

1:2

URADNI ZAPISNIK TEKME

U17

Radomlje - NK Bravo

1:1

URADNI ZAPISNIK TEKME


Aleš rnol, trener mladincev, po tekmi v Radomljah: "Ne glede na uvrstitev domačinov, smo v Radomljah pričakovali težko srečanje. Radomljani so prava domačinska ekipa, saj na domačem igrišču prejemajo malo zadetkov." 

"V uvodu v tekmo smo kljub premoči v posesti storili nekaj napak v organizaciji napada, kar je povzročilo določeno nesigurnost v igri. Posledično smo bili premalo konkretni v igri po globini in v pripravi napada bolj konzervativni kot nam je to v navadi. Organizirano postavitev nasprotnikov smo uspeli izigravati preko bočnih položajev, kjer smo vedno bolj konkretno prehajali v zakljček napada. Poleg zgodnjega vodstva, smo po doseženem zadetku igro dobro stopnjevali in ustvarili še nekaj priložnosti in polpriložnosti." 

"Dobro smo vstopili v 2.polčas in v obdobju tekme, kjer smo dominirali so si nasprotniki priigrali najstrožjo kazen. Po nejasni situaciji in domnevnem igranju z roko v kazenskem prostoru so izenačili. Omenjena situacija je predstavljala prelomni trenutek tekme. Takšne situacije se v nogometu dogajajo in na njih nimamo vpliva. Vplivamo pa lahko le na to, kako na to odreagiramo. Igralci so že v naslednjem napadu pripravili zrelo priložnost in pokazali stabilnost, ki nas mora krasiti čez celotno sezono. Prevladovali smo na igrišču, nasprotniku dovolili malo in hitro prišli do zasluženega vodstva. Do konca srečanja smo si ustvarili še nekaj priložnosti, a hkrati zrelo kontrolirali dogajanje na igrišču ter ne dovolili, da bi zaslužene tri točke izgubili."

"Tokrat je potrebno izpostaviti pomembnost ekipnega duha in pravega karakterja. Kar nekaj igralcev je na tej tekmi moralo preseči lastne, individualne izzive. Prav na njih sem še posebej ponosen, saj so to naredili z odliko. Zato je bilo po prejetem zadetku moč čutiti, da ne bomo popustili. Vztrajali smo v naši igri, nismo izgubili glave ter z menjavami še dodali. Čestitke igralcem za zmago, nove točke in karakter. Le na ta način smo lahko uspešni kot ekipa. Le prava ekipa, pa na koncu izpostavi tudi prave posameznike."MH
Foto: Stane Trdan

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI