11.2.2020

#BravoMalcki prvič v 2020 powered by Žito in Podravka Slovenija

Bravo malčki se z začetkom spomladanskega dela Prve Lige Telekom Slovenije vračajo na ŽAK. Najmlajši bodo na igrišče ponovno stopili v družbi svojih nogometnih idolov in tako doživeli neprecenljiv začetek nogometnega obračuna.

Tokrat bodo na tekmi, ki bo v nedeljo 23. februarja, ob 14. uri, na zelenico pospremili nogometaše NK Bravo in NK Tabor Sežana. Otroci se bodo na igrišče odpravili s podporo Žita, ene izmed največjih slovenskih prehrambenih skupin, in Podravka Slovenija. Najnovejša podpornika Bravo Malčkov, ki bosta z nami otvorila začetek spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije, bosta na tekmi poskrbela tudi za pravo pustno vzdušje, saj bodo za najmlajše na voljo tudi slastni krofi Žitovih pekovskih mojstrov.

Omogočite vašemu otroku posebno doživetje; naj na igrišče stopi v družbi svojega vzornika!

Otroci-spremljevalci imajo na dan tekme prost vstop, anorak, ki ga bodo nosili ob prihodu na igrišče, pa bodo po tekmi lahko tudi obdržali. Da bodo spomini še trajnejši, vam bomo pripravili tudi nekaj fotografij in videoposnetek.

Prijave za tekmo proti NK Tabor Sežana zbiramo na elektronskem naslovu maja.sturm@nk-bravo.si najkasneje do nedelje, 16. februarja. Prosimo, da ob prijavi dopišete ime in priimek vašega otroka, njegovo starost in višino ter vašo telefonsko številko. Otroke lahko prijavijo le starši ali njihovi zakoniti skrbniki. Igralce lahko spremljajo otroci, visoki največ 140cm. Število mest je omejeno.

#EnKlubEnaDruzina

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI