25.6.2021

Nukić iz NK Bravo v Olimpijo

Po treh zelo uspešnih sezonah v dresu NK Bravo se Mustafa Nukić seli na drugi konec Ljubljane. V naslednjih dveh sezonah bo branil barve NK Olimpija.

Vročega 18. julija 2018 se je preselil na ŽAK, ki je bil tri leta njegov dom. NK Bravo se je pridružil še v času, ko smo nastopali v 2. ligi, v vseh treh sezonah v Šiški pa se je izkazal kot pomemben del zasedbe, ki je osvojila naslov prvaka 2SNL, se v prvi ligi obdržala in lani tudi napredovala. Mustafa Nukić danes končuje svojo zgodbo v NK Bravo, a ostaja v Ljubljani. Okrepil bo namreč sosede iz Bežigrada in lanske pokalne prvake. Musa, vse najboljše na tvoji nadaljnji poti.

"V zadnjih treh letih sem neizmerno užival v nogometu. V Bravu smo spisali zares lepo zgodbo in upam, da se bo ta nadaljevala tudi brez mene. Iz sezone v sezono smo napredovali kot ekipa, veliko pa sem se naučil tudi sam. Zahvalil bi se vsem igralcem, trenerjem in ljudem v klubu za imenitno obdobje. Seveda pa sem tudi neizmerno vesel, da mi je zdaj uspel še naslednji korak v moji karieri in da bom zaigral za klub za katerega navijam že od otroštva," je ob odhodu povedal Mustafa Nukić.

"Mustafa je v NK Bravo preživel skoraj 3 polna leta in postal naš »družinski« član. Vesel sem, da smo sodelovali, prav tako pa nam je vsem v NK Bravo v ponos in veselje, da je bil prav NK Bravo odločilni faktor za njegov, verjetno, življenjski prestop, ki si ga je vsekakor zaslužil. V NK Bravo, smo tako uspeli razviti tudi nekoliko starejšega igralca, do nivoja, da je postal zanimiv za kar nekaj slovenskih in tujih klubov. Kljub temu, da je Mustafa pred kratkim podaljšal sodelovanje z NK Bravo, pa smo v klubu razumevajoči tudi po človeški plati, saj želimo omogočiti takšnim igralcem prehod na višji nivo. Prepričan sem, da bo Musa še član NK Bravo in bo morda prav pri nas sklenil svojo nogometno pot! Musa vse dobro in se vidimo na igrišču," pa so besede športnega direktorja NK Bravo Dejana Močnika.


V dresu NK Bravo je Nukić zabil 30 golov in nastopil na 95 tekmah. V sezoni 2020/21 je postal najboljši asistent prvenstva (11), uvrščen pa je bil tudi v idealno postavo prve lige.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI