23.10.2017

U15: Vsak šesti strel konča v golu

Ob odsotnosti mladincev in kadetov je bila večja pozornost namenjena še nekoliko mlajšim selekcijam. Ekipa starejših dečkov je tako doma izgubila z zasedbo NK Brinje, leto mlajša generacija je slavila v Zagorju, veliko zadetkov pa so dosegli tudi člani selekcij U13 in U12.
 
ekipa nasprotnik rezultat VEČ

U15

NK Bravo  - Brinje

0:1 uradni zapisnik tekme
U14 

Zagorje - NK Bravo

1:2 uradni zapisnik tekme
U13 A

NK Bravo - Slovan

4:3 uradni zapisnik tekme

U13 B

NK Bravo - Šmartno 5:1 uradni zapisnik tekme

U12

Jevnica - NK Bravo 1:5 uradni zapisnik tekme
U11

Olimpija - NK Bravo

Celje - NK Bravo*

 

 

 

U10

NK Bravo - Zagorje

Celje - NK Bravo*

 

 


*prijateljska tekma

Jurij Hostnik, trener ekipe U15, po obračunu proti Nk Brinje: "V letošnji sezoni smo odigrali 17 tekem, na katerih smo iz 230 strelov dosegli 38 zadetkov in jih iz 152 strelov prejeli 37. Po mojem mnenju so vsi igralci skozi vse tekme in skozi 76 treningov zelo napredovali v številnih tehničnih prvinah (iz tekme v tekmo lahko opazimo več dobrih udarcev, več pravilnih in dobrih sprejemov pod pritiskom, več in učinkovitejša preigravanja, uporabo leve in desne noge) in taktičnih prvinah (vedno več sprejemov in podaj je usmerjenih proti nasprotnikovemu golu, pokrivanja, odkrivanja in postavljanja so vedno boljša, pritisk na žogo in nasprotnika po izgubljeni žogi je vedno pogostejši)." 

"Način, na katerega igramo, prav vsem omogoča tudi optimalne pogoje za razvoj, saj se igralci zelo pogosto znajdejo v situacijah, ki jih vadimo na treningih, saj je naša igra napadalna in agresivna, kar dokazuje tudi podatek o strelih."

"Izpostavil bi še najpomembnejšo stvar, ki jo opažam pri ekipi. Fantje prav na vseh tekmah kažejo pravi zmagovalni karakter in zelo dober odnos do soigralcev. Tudi v najtežjih trenutkih, ko ekipi rezultatsko ne steče (zadnje 4 tekme), se prav vsi na igrišču do zadnje minute (tudi kadar je bil zaostanek že večji) trudijo doseči nov zadetek. Vedno znova se spodbujajo in pomagajo drug drugemu, kar me zelo veseli. Le s takim pristopom bomo vsi skupaj napredovali."



MH
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI