10.10.2017

FOTO: U10 s pozitivno energijo na igrišče

Ekipa U10 je v preteklem tednu doma gostila ekipo iz Broda, NK Arne Tabor. Po besedah trener Luke Anžurja je ekipa pokazala velik napredek v igri, pomembno pa je tudi, da so na igrišče prišli hrabro in pozitivno naravnani. Kako so uživali na tekmi si poglejte v spodnji fotogaleriji. 

Trener selekcije U10 Luka Anžur je po tekmi proti NK Arne Tabor povedal: ''Ekipa U10 je v nedeljo odigrala novo prvenstveno tekmo. Po enotedenskem premoru smo igrali proti vrstnikom iz bližnjega Broda, ekipi Arne Tabor.
 
''Dobro energijo in pozitivno razpoloženje smo iz garderobe prenesli na igrišče. V primerjavi s prejšnjimi tekmami smo pokazali napredek v vseh elementih igre. Igralci so pridno izpolnjevali navodila in cilje, ki smo si jih zastavili pred tekmo. Vsi skupaj se veselimo novega delovnega tedna in priprave na novo prvenstveno tekmo, ki jo bomo tokrat odigrali proti ekipi iz Domžal.''
 
V 6. krogu skupine 1 Cicibani U10 se bodo naši fantje merili proti NK Domžale. Na gostovanje odhajajo v soboto, 14. 10. 2017. Tekma se bo začela ob 12:00.

 
S. F.
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI