9.10.2017

FOTO: Kadeti ''kopirali'' mladince - 2x 3:0 za NK Bravo

"Po napornem ritmu tekem, smo uspeli zadržati dovolj koncentracije, da smo v prvenstvu zasluženo zmagali še četrtič zapored," je po tekmi povedal Aleš Arnol, ki se s svojo ekipo na lestivci mladincev nahaja na visoke 2. mestu. Tudi kadeti pridno plezajo po razpredelnici, na skupni tabeli mladincev in kadetov pa je NK Bravo trenutno na odličnem tretjem mestu.
 
ekipa nasprotnik datum VEČ
U19  NK Bravo - Kalcer Radomlje 3:0 uradni zapisnik tekmovanja

U17

NK Bravo - Kalcer Radomlje 3:0 uradni zapisnik tekmovanja

U15

NK Bravo - Bilje 0:1 uradni zapisnik tekmovanja

Aleš Arnol, trener U19, po tekmi v radomljah: "V prvem polčasu so gostje dokazali, da niso po naključju v preteklih srečanjih osvajali točke proti ekipam, proti katerim smo jih mi izgubljali. Dobro organiziran nasprotnik, ni puščal veliko prostora med svojimi linijami, zato je bilo potrebno potrpežljivo čakati na svojo priložnosti in biti v igri raznovrsten.

V drugem polčasu je bilo jasno vidno, da tokrat nismo bili optimalno razpoloženi za igro. Številne težave v organizaciji igre niso dovoljevale, da bi skozi posest igro povsem kontrolirali. Kljub vsemu, smo ponovno uspeli ustvariti dovolj priložnosti, da smo še z dvema zadetkoma potrdili premoč.  Čestitke igralcem za zmago in dejstvo, da so v zadnjih štirih tekmah uspeli doseči 10 zadetkov in našo mrežo ohranili nedotaknjeno.

V novem tednu, bo skozi proces ponovno potrebno osvežiti osnovne principe našega modelq igre, saj nam naporen ritem v zadnjih dneh ni dovoljeval optimalne priprave. Že v petek gostujemo pri udeležencih Lige prvakov, kjer bo pomemben vsak detajl v igri, če bomo želeli še naprej uspešno nadaljevati."


Aljaž Gornik, trener ekipe U17, po tekmi v radomljah: "Fante je treba pohvaliti, saj imajo izjemen pristop do nogometa že od začetka sezone.  Dela imamo sicer zelo veliko, vendar ga igralci izjemno dobro opravljajo zato tudi lepo napredujejo. Tudi na tokratni tekmi so pokazali praktično vse vsebine, ki jih treniramo, najbolj pa veseli dejstvo, da smo bili tokrat izjemno nevarni za nasprotnikov gol. Fantje se zavedajo kako smo do tega prišli zato jih že vleče nazaj na igrišče, kjer si želijo svoje nogometno znanje nadgraditi ter postati še boljši, kar je zagotovo pravilna miselnost, če si želiš delovati na področju vrhunskega nogometa."

"S ponedeljkovo jutranjo budilko je naša zmaga že pozabljena, misli pa so osredotočene na perfektno delo na naslednjih treningih, saj nas v petek čaka izjemno zahtevno gostovanje na katerem bo, za rezultatsko uspešnost, potrebno pokazati fantastično igro."

"Čestitke mladincem za konstantno dobro in učinkovito igro katere plod so tudi popolnoma zaslužene zmage. Sedaj pa oči premaknite na prejšnji odstavek, saj je misel o ponedeljkovi jutranji budilki namenjena tudi vam!"


Jurij Hostnik, trener ekipe U15, po tekmi proti NK Bilje: "Naša ekipa je danes pokazala veliko željo po zmagi. Skozi celotno srečanje smo si priigrali kopico priložnosti, a so tokrat na žalost prav vse ostale neizkoriščene. Na nasprotni strani so bili borbeni nasprotniki iz Bilj učinkovitejši in izkoristili našo napako ter se tako zasluženo domov odpravili s polnim izkupičkom. S fanti se zavedamo, da se nam bo trud, ki ga vlagamo na treningih in tekmah zagotovo kmalu poplačal, zato se že veselimo novih izzivov, ki so pred nami."


MH
Foto: Martin Rogler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI