2.10.2017

FOTO: Mladinci do tretje zaporedne zmage

Varovanci Alerša Arnola so v izjemni formi. V državnem prvenstvu so zabeležili tretjo zaporedno zmago, če prištejemo še pokalno slavje pa lahko govorimo o nizu štirih zaporednih zmag. Naj omenimo, da je mladincem uspelo slaviti tudi brez nekaterih igralcev, ki so se pridružili članski zasedbi. Kadeti so tokrat klonili na obali.
 
ekipa tekma rezultat VEČ
U19 Koper - NK Bravo 0:2 uradni zapisnik tekme

U1

Koper - NK Bravo 2:0 uradni zapisnik tekme


Aleš Arnol, trener ekipe U19, po tekmi s Koprom: "Prikazali smo dobro predstavo in zasluženo osvojili nove tri točke. Mentalno smo v tekmo vstopili ustrezno in posledično dvakrat zadeli po dobrih reakcijah igralcev, ko je bilo potrebno reagirati in odbito žogo potisniti v mrežo. V organizaciji napada smo prikazali boljšo predstavo, saj smo imeli v igri več kontrole, a bili morda preveč zadovoljni s posestjo, ki ni bila usmerjena naprej. Predvsem v drugem polčasu tako nismo izkorostili ponujenega prostora (tako med linijami kot za hrbtom nasprotnika) in bili kljub ustvarjenim priložnostim, še premalo konkretni."

"Čestitke igralcem in navijačem, za lepo nogometno soboto in novo zmago v nizu. Pred nami je nov naporen teden, saj že v sredo nadaljujemo s tekmovanjem v pokalu."

"Kadetski ekipi je v prvem polčasu manjkal zgolj zadetek, ki bi kronal premoč in tekmo obrnil v drugo smer. Tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, zato je potrebno zgolj potrpežljivo nadaljevati, saj bo dobro delo prej ali slej tudi rezultatsko še bolje nagrajeno."

Aljaž Gornik, trener ekipe U17, po tekmi s Koprom: "Skozi celotno tekmo smo imeli pobudo, ki pa je bila popolnoma jalova. Vsi nogometni elementi, ki smo jih uspeli do sedaj tekom treninga osvojiti, delujejo dobro z izjemo zaključka napada, ki je najpomembnejši za zmagovanje in osvajanje točk. Naši napadalci so premalo nevarni za nasprotnikov gol, saj premalo in prepočasi napadajo prazen prostor v globini. Temu primerno je tudi stanje na lestvici in gol razlika. Dokler ne bomo popravili tega elementa, bomo ekipa Miklavža, Božička in Dedka Mraza, ki veselo podarja točke nasprotnim ekipam." 




MH

Foto: Darjo Zrimšek






 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI