25.8.2017

FOTO: Po Olimpiji prihaja Interblock

Mladinska in kadetska selekcija sta sredi tedna odigrali derbi proti Olimpiji. Medtem ko so fantje selekcije U19 svoje delo opravili odlično, je bil trener mlajših fantov bistvo slabše volje. Dvojno obremenitev bodo imeli tudi starejši dečki, ki so sredi tedna igrali proti Kopru, v nedeljo pa jih čaka Krka. Tekma bo na ŠPL-ju, kakor tudi obe proti Interblocku (U19, U17).
 
ekipa naslednja tekma datum in kraj zadnja tekma več
U19 

NK Bravo - Interblock

sobotoa 26.8. ob 10:00, ŠLP

Olimpija - NK Bravo

1:3

U17

NK Bravo - Interblock

sobota 26.8. ob 12:00, ŠLP

Olimpija - NK Bravo

5:1

U15

NK Bravo - Krka

nedelja 27.8. ob 11:00, ŠLP

Koper - NK Bravo

2:0


Aljaž Gornik, trener ekipe U17, po tekmi z Olimpijo: "Na tekmi smo bili grozni ravno v tistih elementih po katerih želimo biti prepoznavni - urejen (razdalje in razpored) pritisk na žogo v fazi branjenja ter hitra igra proti nasprotnikovemu golu v fazi napada. Zaradi nedosledne razporeditve v fazi branjenja (razdalje, razpored) smo celoten čas zamujali s pritiskom na žogo in omogočali nasprotniku, da je z lahkoto prihajal v našo globino. Optimalen razpored v fazi branjenja ti po odvzeti žogi omogoča tudi hitro sodelovanje v fazi napada, ker pa je bil naš razpored grozen v fazi branjenja posledično nismo imeli osnovnih pogojev, da bi kaj več razvili tudi v fazi napada. Najbolj boli dejstvo, da smo na zadnjem treningu pred tekmo, ravno tem vsebinam namenili največ časa." 

"Fantom bi rad posvetil naslednje besede: Vedno bodi zbran, da se ti načrti uresničijo in ne uničijo, ti želi prijatelj tvoj, ki vedno bil je s teboj zato s teboj še danes je, ko načrti izjalovili so se in ti polaga na srce, da bodi zbran, da načrt ne bo le del sanj, ampak bo v realnosti izražen kot beli dan."

Jurij Hostnik, trener ekipe U15, po tekmi s Koprom: "Tekmo proti FC Kopru smo začeli obetavno in tako v prvih 20 minutah prikazali solidno predstavo. Nato je domačin prevzel pobudo in do konca tekme iz dveh naših napak dvakrat tudi zadel, mi pa smo bili v napadu premalo konkretni. V nedeljo nas tako čaka nova priložnost, da se proti Krki prikažemo v boljši luči."


MH
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI