Predsednikov BLOG
MOJ POGLED: ​Oprostite nam za napake!

Po prvi domači tekmi z Nafto, bo prihodnjo soboto pred nami druga z Brežicami. Tokrat bom bolj kot športno plat komentiral organizacijski del in pripravo na tekmo. Res je, da s tem še nimamo veliko izkušenj, zato se je kolegij vodstva naše nogometne šole zelo resno lotil tega izziva.

Čeprav smo bili nad atmosfero na pokriti tribuni navdušeni in zadovoljni, pa smo bili po drugi strani tudi priče nekaterim pomankljivostim in napakam, za katere se opravičujemo. 

Skoraj gotovo bomo nenamenoma, zaradi premalo izkušenj zagrešili še kakšno, vendar je naš cilj, da smo tudi na tem področju vedno boljši in prijazni tako do naših kot tudi tujih navijačev. Na glavnem stadionu, kjer igramo domače tekme, smo in bomo imeli tudi v prihodnje verjetno odprt le en glavni vhod, saj ocenjujemo, da bomo imeli v povprečju okoli 400 gledalcev. 

Že pred sezono smo se odločili, da bomo na tekmah striktno opravljali personalizacijo gledalcev in uvedli sistem brezgotovinskega poslovanja pri nakupih vstopnic. Žal se nam je že na prvi tekmi zalomilo z blagajno, ki ni delovala povsem tako kot je bilo predvideno. Imamo zagotovilo dobavitelja, da se v prihodnje to ne bo več dogajalo, saj bo pred vsako tekmo opravljen pregled blagajne.

Glede cene vstopnic 5€ ni bilo pripomb. Ugotavljamo, da vsi starši, ki so se udeležili finalne mladinske tekme niso bili dobro obveščeni, da imajo za tekmo prost vstop. Napako bomo popravili.

Za to nerodnost se prav tako opravičujem. Še posebej zato, ker imamo po mojem mnenju najboljše in najbolj simpatične navijače ne samo v 2SNL, temveč v celi Sloveniji. To je kapital, ki je zame kot predsednika in celoten naš klub neizmerno dragocen in storil bom vse, da bomo na ta del naše skupne zgodbe enako ponosni, kot na naše nogometaše enajstih tekmovalnih selekcij nogometne šole, katere prva je ekipa AŠK Bravo. 

Zakaj so naši navijači zame nekaj posebnega? Preprosto zato, ker simbolizirajo celotno usmeritev našega kluba. Delo z mladimi, doma vzgojenimi nogometaš, priložnost, ki jim jo nudimo se odraža tudi na tribuni, kjer so glavni njihovi starši in prijatelji, še bolj pa tudi starši mlajših selekcij in njihovi otroci, večkrat tudi cele družine. Če se dan po jutru pozna, lahko ugotavljam, da tekme ekipe AŠK Bravo postajajo za naš celotni klub pravi športni praznik. Nekaj takšnega smo prejšnja leta bolj doživljali zgolj na turnirju Ljubljana Open, na že omenjeni finalni tekmi mladinskega pokala v Kopru in sedaj na stadionu Park Šiška.

Zadovoljen sem bil tudi z navijači Nafte, ki smo jih namesto "v kletko" namestili kar na glavno tribuno. Pogumna in hkrati tvegana a humana poteza, se nam je vrnila z dobrim, saj tudi tuji navijači niso povzročali nobenih težav. 

Še posebej moram seveda poleg domačih rediteljev pohvaliti varnostnike SINTALA, ki so bili hkrati tudi svetovalci in nam posredovali mnoge dragocene izkušnje in predloge na kaj vse moramo biti pozorni v prihodnje. Hvala tudi POLICIJI, za mnoge dobre nasvete. 

Seveda so izkušnje s prve tekme zelo dragocene, najbolj pomembno pa je spoznanje, da vsi skupaj po svojih močeh in z roko v roki pripomoremo, da bodo vse naše domače tekme in kot kaže tudi na gostovanjih predvsem velika priložnost, da se na tekmah srečujemo kot dobri športni prijatelji, ki se trudimo in uživamo v spoznanju, da naš klub postaja vedno boljši. Prav vsem skupaj se za to dragoceno spoznanje in vse dobronamerne nasvete prav lepo zahvaljujem.


Darko Klarič
predsednik NK Bravo

Darko Klarič v svoji rubriki Moj pogled izraža lastne poglede na aktualno dogajanje v klubu in okrog njega. Njegova mnenja v nekaterih točkah še ne pomenijo tudi uradnega stališča kluba. Lahko so le provokacija, da se stališče kar najhitreje oblikuje. 


 


   
zadnja tekma naslednja tekma
pokal, 29.11.2017,  14:00
AŠK Bravo  - NK Krka
87
Odigrane tekme
U15 10.12.17 ZL: NK Bravo - NK Interblock 1:4
U14 09.12.17 ZL: NK Bravo - NK Dolomiti 2:1
U19 22.11.17 NK Bravo - NK Krka 5:1
U17 22.11.17 NK Bravo - NK Krka 3:2
U13 15.10.17 NK Zagorje - NK Bravo B 6:2
U10 14.10.17 NK Domžale - NK Bravo A
U12 12.10.17 NK Bravo - NK Arne Tabor 1:0
U11 30.09.17 NK Dren Vrhnika - NK Bravo
U9 30.09.17 Turnir: NK Bravo - Belinka