17.8.2017

Avtobus gre v Veržej. Pridruži se nam!



Plan poti:

Eno uro pred tekmo mora biti avtobus v Veržeju, kjer bo pripravljen program za pogostitev in dvigovanje navijaške atmosfere.
Še pred prihodom na tekmo si bomo ogledali Babičev mlin  na Muri oz. eno od znamenitosti Veržeja oz. regije. To nam bo vzelo približno eno uro. S tem želimo biti malo drugačni in poleg športa in zabave ponuditi tudi nekaj kulture in turizma, z željo, da čim bolj spoznamo Slovenijo. 

Tekma NK Veržej - AŠK Bravo je ob 17:00, zato moramo biti ob 15:30 pred stadionom. Okoli 14.00 načrtujemo ogled mlina na Muri. Zato bomo iz Ljubljane, izpred stadiona ŠPL (ŽAK) krenili ob 12:00, zbor ob 11:45.

Po tekmi se odpravimo proti domu. Prihod v Ljubljano načrtujemo približno ob 21:30.

Podobno kot na prvi tekmi je število mest na avtobusu omejeno, zato ne odlašajte s prijavo. Cena prevoza bo 4 € za odrasli.  Otroci do 17 let bodo imeli brezplačen prevoz. Za vse navijače bo vstop na stadion v Veržeju brezplačen!

Ker gre za eno najdaljših gostovanje bo Svet staršev skupaj s Skladom poskrbel za pijačo in pogostitev "gurmansko nabodalo". Za polne trebuščke bo torej ob prihodu v Veržej poskrbljeno, za kar bomo pobirali manjše prostovoljne prispevke.
 
Prijave na saso.kvaternik@gmail.com ali po telefonu na 031 682 212. Čeprav tokrat predsednika Sveta staršev, Saša ne bo zraven, bosta na dan odhoda za vse poskrbela njegova pomočnika: Egon Parte in vodja navijačev Benjamin Levič.

Podrobnosti navijaškega izleta in dodatnega program vam bo predsednik Sveta staršev Sašo Kvaternik posredoval po mailu.

Napolnimo avtobus do konca in pojdimo po še en komplet točk.

#podpiramoBravo
#miSmoBravo

 
NK Bravo in ''vodstva navijaške skupine Bravo''
Foto: Matej Pušnik

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI