Aktualno
​Zakaj personalizacija vstopnic?

Preprosto zato ker zelo cenimo vsakega gledalca, ki se bo odločil, da bo obiskoval tekme našega kluba in navijal za našo člansko ekipo AŠK Bravo. Zavedamo se, da smo mlad klub, brez bogate tradicije v članskem nogometu. Z uvrstitvijo v 2. SNL pravzaprav prvič vstopamo na področje zelo resnega nogometa. Zavedamo se, da bo potrebno na številnih področjih še marsikaj postoriti in izboljšati, še posebej ker imamo cilj nekoč zaigrati tudi v PLTS, razlaga predsednik Darko Klarič.

Naša vizija in usmeritev temelji na zgodbi, da bomo to dosegli predvsem z nogometaši vzgojenimi v NOGOMETNI ŠOLI BRAVO. 

Imamo dobro zgrajeno piramido selekcij mladinske šole, katere vrh predstavlja selekcija U21, v našem primeru ekipa AŠK Bravo, katere povprečna starost je celo manj kot 20 let. 

Razumljivo je, da realno lahko na tribuni podporo tako mladi ekipi lahko pričakujemo predvsem od njihovih staršev, prijateljev in vrstnikov, za njih bodo navijali nogometaši in starši mlajših selekcij, saj bodo v njej videli svoje vzornike in pot in prvi cilj, ki ga bodo skušali doseči. Dvomim, da lahko v Ljubljani v hitrem obdobju dosežemo velik obisk.

Personalizacijo naših gledalcev uvajamo predvsem zato, ker je v dobi digitalizacije to relativno enostavno in v času v katerem živimo, je iz več vzrokov zadeva tudi zelo primerna. Tudi na osnovi teh podatkov bomo lahko redno komunicirali z našimi člani, podporniki, ali tudi zgolj s tistimi, ki imajo radi nogomet in si bodo te želeli.

Morda na samem začetku vsem ta naš pristop ne bo ravno povšeči, kar lahko razumemo in na nek način tudi spoštujemo.  Vendar vam zagotavljamo, da bodo vsi podatki, ki jih bomo pridobili poslovna tajnost, ki jo bomo skrbno varovali.

Podatke bomo uporabljali izključno za namen vaše informiranosti in vašo varnost. Seveda se zavedamo, da ta ukrep zahteva kar precej organizacije in ustreznega dela in ne pričakujemo, da bomo že takoj delovali brezhibno. Zato bo uvajanje postopka potekalo v različnih fazah, naš cilj pa je, da bi ta sistem do zaključka  sezone tako izpolnili, da bomo zadovoljni oboji. Tako mi organizatorji, kot tudi gledalci, ki bodo v končni fazi zgolj deležni bolj prijazne in kakovostne storitve. Tudi zato svetujemo vsem, da si za prihod na tekmo vzamejo kakšno minuto časa več. 
 
Darko Klarič
predsednik NK Bravo
Foto: Matej Pušnik


   
zadnja tekma naslednja tekma
pokal, 29.11.2017,  14:00
AŠK Bravo  - NK Krka
87
Odigrane tekme
U15 10.12.17 ZL: NK Bravo - NK Interblock 1:4
U14 09.12.17 ZL: NK Bravo - NK Dolomiti 2:1
U19 22.11.17 NK Bravo - NK Krka 5:1
U17 22.11.17 NK Bravo - NK Krka 3:2
U13 15.10.17 NK Zagorje - NK Bravo B 6:2
U10 14.10.17 NK Domžale - NK Bravo A
U12 12.10.17 NK Bravo - NK Arne Tabor 1:0
U11 30.09.17 NK Dren Vrhnika - NK Bravo
U9 30.09.17 Turnir: NK Bravo - Belinka