19.6.2017

BLOG: Pogled nazaj

Konec tega meseca, se za nas tudi uradno končuje tekmovalna sezona 2016/2017. Enajsta sezona bo v anale NK Bravo v vseh pogledih zapisana kot ena najbolj uspešnih v naši, sicer kratki zgodovini, od ustanovitve v letu 2006. Uvodoma razmišlja predsednik NK Bravo Darko Klarič.
 
V tekmovalnem področju največjo prelomnico nedvomno predstavlja uvrstitev članske ekipe AŠK Bravo v 2. SNL in osvojen naslov prvaka v 3.SNL-center. 

Izjemno zadovoljni smo lahko z vsemi ostalimi rezultati, med vsemi naj izpostavim uvrstitev mladincev v finale državnega pokalnega tekmovanja. Zame osebno pa niso nič manj pomembni organizacijski premiki in dobro delo na vseh področjih delovanja našega kluba. 

Na dveh zborih članov smo se lahko prepričali, kako zelo enotni smo pri naši filozofiji in strategiji kako realizirati zastavljene cilje. Naša usmeritev v enotni športno, organizacijski in poslovni projekt NOGOMETNE ŠOLE BRAVO,  tako NK Bravo, kot njegove povezane pravne osebe Bravo 1, športni marketing. V našem primeru se v praksi že kaže zelo učinkovit moderen model delovanja, kjer ni nobenih nejasnosti in skrivnosti, vsi cilji pa so prvenstveno usmerjeni v razvoj domačih mladih nogometašev. Na tem temelju gradimo našo športno in organizacijsko prihodnost. Res je da moramo biti maksimalno delavni in podjetni, saj se zavedamo, da nam ne bo nič podarjenega. Zato si zastavljamo realno dosegljive cilje, tako po meri šole, strokovnih in drugih sodelavcev, nogometašev in v mlajših selekcijah tudi njihovih staršev.

Spoštujemo druge klube saj si z vsemi želimo korektnega in dobrega sodelovanja. Dobro se zavedamo, da smo vsi skupaj le delček velike nogometne družine. Utiramo si svojo lastno pot z točno določeno vizijo in strategijo na poti do zastavljenih ciljev. Zavedamo se, kako pomembna je klubska pripadnost, ki jo gradimo zelo pazljivo in v sodelovanju s starši, ki so naši največji podporniki in navijači. Zame osebno je bil zato poseben dogodek čas na tekmi in po njej v Kopru, ko so naši mladinci na finalni tekmi pokala sicer po loteriji v izvajanju enajstmetrovk ostali brez naslova prvaka, pa smo se vseeno veselili, ker smo odigrali dobro tekmo. 

Na slovenskih nogometnih zelenicah ne doživiš pogosto, da so bili poraženci v bistvu junaki in zmagovalci. Prevladoval je ponos, tako da še bolj verjamem v našo prihodnost in neomajnost vseh pri naši začrtani poti.

Hvala staršem! 

Zdaj vidim, da pripadnost NK Bravo postaja dejstvo in ne le pobožna želja. 

Prijetno mi je bilo tudi v mariborskem Ljudskem vrtu, kjer je na peti medsebojni tekmi ekipa Univerze v Ljubljani premagala vrstnike iz Maribora. Če k temu dodam še zadnje dejanje deseto izvedbo mednarodnega turnirja Ljubljana Open, sem se le zelo površno dotaknil minule sezone, o kateri bi brez težav lahko napisal celo knjigo. Ampak čas bliskovito mineva, zato le vsem skupaj želim prijetne počitnice in nasvidenje v novi, še bolj razburljivi sezoni.



Darko Klarič
predsednik NK Bravo

Darko Klarič v svojem blogu izraža lastne poglede na aktualno dogajanje v klubu in okrog njega. Njegova mnenja v nekaterih točkah še ne pomenijo tudi uradnega stališča kluba. Lahko so le provokacija, da se stališče kar najhitreje oblikuje. 

 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI