17.5.2017

Po naslov prvaka?

Ekipi AŠK Bravo in NK Šobec Lesce bosta odigrali prvo tekmo predzadnjega, 25. kola 3. SNL-center v letošnji sezoni. V četrtek ima članska ekipa NK Bravo z zmago možnost postati prvak omenjenega tekmovanja. Kljub visoki zmagi s prve medsebojne tekme, se naša ekipa na to srečanje pripravlja enako zavzeto in resno.  


člani, 3. SNL-center, 25. kolo

AŠK Bravo - NK Šobec Lesce


 
Tekma proti NK Šobec Lesce bo zadnja domača tekma v 3. SNL-center, trener Dejan Grabič pa je pred tekmo povedal: ''Tudi na to tekmo smo se pripravljali povsem običajno, saj želimo model igre, ki ga razvijamo vse od selekcije U15 navzgor, graditi tudi pri članih. Na tekmi proti Lescam želimo odigrati z visoko dinamiko in intenzivnostjo v vsakem nogometnem elementu ter razumljivo z mislijo na zmago. To je cilj na vsaki tekmi, tudi na takšni proti manj renomiranemu nasprotniku. V tekmo bomo vstopili brez podcenjevanja, s točno določenimi ekipnimi nalogami, vsak posameznik pa se tudi zaveda katere zadeve mora popraviti v svoji igri.''
 
2. liga je že zagotovljena. Ali to pomeni, da se je igralski kader in strokovno vodstvo bolj sprostil? ''Strokovno vodstvo nikakor, prej nasprotno. Sedaj imamo veliko dela, saj že veliko razmišljamo o prihodnjo sezoni. Igralci pa so tudi dobro sprejeli informacije in se odzvali zelo profesionalno. Pred nami sta še dve prvenstveni tekmi in univerzitetna tekma proti ekipi Univerze v Mariboru, ki so del selektivnega procesa za prihodnjo sezono, zato fantje maksimalno resno pristopajo k treningu,'' je razložil Dejan Grabič.
 
Prva medsebojna tekma v Lescah se je v deževnem vremenu končala z 8:0 v korist AŠK Bravo, Jaka Corn pa je dosegel hat-trick. 
 
Zadnja domača tekma letošnje sezone bo odigrana v četrtek, 18. 5. 2017, ob 17:30 na osrednjem igrišču Športnega parka Ljubljana. Vabljeni, vstop je prost!

 
#podpiramoBravo

Srečko Ferlež
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI