27.3.2017

FOTO:8 golov na tekmi U15, U14 do remija

Medtem ko so mladinci in kadeti počivali so z dvoboji nadaljevali še tisti nekoliko mlajši člani naše družine. Selekcija starejših dečkov je tokrat odigrala ljubljanski derbi z Interblockom, na ŠPL-ju pa smo videli kar osem golov. Derbi je odigrala tudi zasedba U14, ki je doma pričakala zasedbo iz Domžal.
 
ekipa tekma rezultat več o tekmi

U15

NK Bravo - Interblock 3:5 uradni zapisnik tekme
U14  NK Bravo - Domžale 1:1 uradni zapisnik tekme

Darjan Šuštar, trener U15 po tekmi proti "Tokrat so nas pokopale izredno slabe prve minute tekme in nekaj grobih napak nekaterih posameznikov. Vseeno smo se v nadaljevanju zbrali in pokazali nekaj zelo dobrih momentov. Ker smo v poziciji, ko ne moremo po lestvici niti gor niti dol, lahko to izkoristimo v naš prid in nadaljujemo z učenjem modela igre, ki je sicer zahteven in trenutna "žrtev" učenja tega načina igre so izzidi, ki nam niso všeč, ampak v strokovnem svetu smo prepričani, da je to edina prava pot."

"Mojim fantom sporočam, naj dajo glave gor in naj njihova motivacija temelji na želji po napredku. Vem, da ni lepo izgubljati, toda nikoli ne boš zmagovalec, če nisi izgubljal ter ostal čvrst in močan tudi, ko se žoga ne kotali po naših željah." 


Rok Cizelj, trener U14 po tekmi proti Domžalam: "Tudi za ekipo U14 se je pričel spomladanski prvenstvenega tekmovanja. Za uvod smo se v nedeljo pomerili z ekipo Domžal. Po spodrsljaju v prvem krogu, ki smo proti istemu nasprotniku visoko izgubili smo želeli popraviti vtis. Mislim, da nam je to dobro uspelo. Čisto vsem fantom lahko čestitam za odnos, ki so ga pokazali na igrišču. Mislim, da smo v obeh fazah pokazali korak naprej je pa še veliko prostora za napredek. Do naslednje priložnosti za dokazovanje ne bo potrebno čakati dolgo saj nas že prihodnjo soboto čaka tekma s sosedi iz Šiške Ilirijo."   


M.H.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI