26.1.2017

Tina K.: Fante včasih tudi malo ''mučim''!

Nogometni klub Bravo je v letu 2016 obeležil 10 let obstoja. Ker začetek leta 2017 s tekmovalne ravni še ne ponuja obširnih dogodkov na igriščih (zimski premor), smo se odločili predstaviti ljudi v ozadju. Očem dobro skriti posamezniki, ki skrbijo za nemoteno delovanja kluba na vseh ravneh so temelj našega uspeha. Naslednja, ki jo boste bolje spoznali je Tina Kregar.


Vselej v pripravljenosti

 
Delo opravljam od avgusta 2016. Prisotna sem predvsem na tekmah ekip U15-U19, kjer sem v pripravljenosti, če se fantje med igro poškodujejo. Običajno tekme potekajo mirno, brez moje pomoči. Po napornih treningih in tekmah pa fantje občasno potrebujejo masažo, kjer tudi malo "mučim" fante.
 

Nalezljiva energija

 
Rada delam z mladimi in ekipo, kot je v NK Bravo, kjer je prisotna energija, ki se prenese name med samim delom. Pri tekmah smo vsi živčni in napeti, kakšen bo končni izzid. Z vso napetostjo na klopi in dobri igri čas tekme mine hitro. Celotna ekipa ima veliko motivacije in želje po uspehu in zabavi, kar z veseljem opazujem.
 

Rada bi pomagala, a fantje gredo mimo nje

 
Velikokrat se med polčasom ali po koncu tekme zgodi, da fantje pridejo z igrišča z odrgnjenimi in krvavimi koleni, komolci, krvavitvami iz nosu, bolečino v gležnju. A to fante nič kaj preveč ne gane. Čeprav sem prisotna s kovčkom pripomočkov za rane, da jim pomagam, fantje brezbrižno stečejo nazaj na igiršče. Trdoživi so, ni kaj.
 

Preko NK Bravo do tekem na TV

 
Prilagajanja so sigurno prisotna, saj sem na tekmah večinoma prisotna ob vikendih, a že ob prvih udarcih pozabiš na ostalo in "padeš" v igro. Velikokrat si s kolegico Špelo izmenjujeva informacije o izidih tekem, če sva istočasno prisotni na različnih tekmah. Prav tako pa si hitro ogledam rezultate, ko na tekmah nisem prisotna, da sem na tekočem z dogajanjem. So mi pa približali nogomet v privatnem življenju. Si z veseljem pogledam kakšno nogometno tekmo več preko televizijskih ekranov.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI