15.1.2017

Predstavitev nogometnega razreda ŠC PET

NK Bravo in srednja šola ŠC PET sodelujeta že več let in s tem pomagata usmerjati izobraževalno in športno pot za naše nogometaše. V šolskem letu 2017/18 bodo ŠC PET že 9 generaciji dijakov  omogočil vpis v nogometni razred. Informativni sestanek za starše in bodoče dijake (selekcija U15) bo v torek, 17. januarja ob 19:00 v prostorih ŠC PET.  
 
Tudi v prihajajočem šolskem letu 2017//2018 bo možen vpis v nogometni razred NK Bravo – ŠC PET Ljubljana. To bo že 9 generacija mladih nogometašev, ki se vpisuje v nogometni razred, kjer šola in športni klub sodelujeta z roko v roki ter omogočata mladim nogometašem uspešno pridobivanje srednješolske izobrazbe ter maksimalen razvoj nogometnih sposobnosti.

Na šolskem centru za pošto, ekonomijo in telekomunikacije (ŠC PET) imamo dva srednješolska programa: EKONOMSKI TEHNIK in TEHNIK ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ. Na obeh programih bo možen vpis v nogometni razred.

Z velikim veseljem vas vabimo, da se nam pridružite tudi v šolskem letu 2017/2018, da skupaj še naprej sooblikujemo uspešno zgodbo NK Bravo in ŠC PET.

V ta namen vas NK Bravo in ŠC PET vljudno vabita na predstavitev nogometnega razreda, ki bo v torek, dne 17. januarja 2016 ob 19:00 uri v sejni sobi ŠC PET, Celjska ulica 16, Ljubljana.

Vabljeni so tako starši kot nogometaši selekcije U15.


NK Bravo in ŠC PET

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI