12.1.2017

Nekdanji trener Brava med najboljšimi

Na koncu vsakega leta je postalo v navadi, da v različnih sferah družbenega življenja zbirajo najboljše posameznike preteklega leta. Nič drugače ni med športniki oz. med nogometaši. Slovenski športni dnevnik je v sodelovanju z ostalimi medijskimi hišami izbral najboljšega slovenskega nogometaš, mladega nogometaša in trenerja leta. Predvsem v zadnji kategoriji lahko najdemo nekaj povezav z NK Bravo, saj je 5. mesto med trenerji zasedel Tomaž Petrovič, sedanji trener Krškega in dolgoletni sodelavec NK Bravo.
 
V najbolj prestižni kategoriji, nogometaš leta je drugič zapored zmagal Jan Oblak, vratar slovenske reprezentance in madridskega Atletica.
 
V kategoriji trener leta je slavil Matjaž Kek, trener Rijeke.
Za njim so se zvrstili:
2. Srečko Katanec,
3. Darko Milanič,
4. Luka Elsner,
5. Tomaž Petrovič
 
Tomaž Petrovič je uspel NK Krško zadržati v Prvi ligi in dokazal svoje trenerske sposobnosti, ki jih je več let pilil tudi v NK Bravo. Tomaž je bil v klubu od ustanovitve leta 2006 pa do leta 2013. Bil je nepogrešljiv člen pri utiranju poti NK Bravo v slovensko nogometno družino, v našem klubu pa je pustil neizbrisen pečat.
 
V NK Bravo čestitamo nekdanjemu sodelavcu za lepo priznanje in mu želimo še veliko nogometnih uspehov tudi v prihodnje.
 
Najboljši nogometaš leta 2016:
Jan Oblak
 
2. Josip Iličić,
3. Kevin Kampl,
4. Valter Birsa,
5. Jasmin Kurtić
 
Med mladimi nogometaši je prepričljivo največ glasov prejel mladi napadalec Maribora Luka Zahović. Slednji je za seboj pustil Grego Sorčana, Domna Črnigoja, Dina Hotića in Timija Maxa Elšnika. Tudi Dino Hotič pa je bil v mladih selekcijah član NK Bravo. Čestitke tudi njemu. 

NK Bravo
Foto: Darko Kodrič/SNportal

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI