12.1.2017

FOTO: Nova tekma, nov remi

Jaka Bijol in Žan Zaletel sta bila z reprezentanco Slovenije znova dejavna na turnirju Granatkin v Sankt Peterburgu. Drugo tekmo mednarodnega turnirja so igrali proti vrstnikom iz Irana in zabeležili še en neodločen izid. Bilo je 1:1. Bijol je igral do 81. minute, Žan Zaletel pa je v igro vstopil v 24. minuti. Slovenijo v skupini jutri čaka ekipa St. Peterburga, ki je zabeležila že dve zmagi. 
 

IRAN U18 - SLOVENIJA U18 1:1 (1:0)

Sodniki: Y. Koshko, D. Semenov, D. Ermakov (RUS).
Strelci: Sharifi (30./11m); Horvat (72.).

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Iran U18: Gholamzade, Esmaeilzadehshahkola, Mohammad, Sayyadmaneshshiadeh, Shariatikhameneh, Ghaderi, Sharifi, Bagheri, Jalali, Delfi, Ghobeihsavi. Selektor: Abas Chamanian.

Slovenija U18: Bičič, Gorenc, Hodzič, Kryeziu (od 66. Španja), Palamar, Žgajner (od 24. Zaletel), Bijol (od 82. Božič), Gnezda Čerin, Celar, Rogelj (od 58. Horvat), Sokler. Selektor: Igor Benedejčič.

Selektor Igor Benedejčič je po novem remiji slovenske reprezentance do 18 let povedal: ''Igrali smo proti resni ekipi, ki ima zelo dobre napadalce. S predstavo svojih varovancev nisem najbolj zadovoljen, saj se niso najbolj izkazali s taktično postavitvijo. Upam, da se bomo bolje pripravili na naslednjo tekmo na tem turnirju.''
 
Zadnjo tekmo skupinskega dela bo Slovenija igrala proti Zenit iz Sankt Peterburga. Srečanje se bo začelo v petek, 13. januarja ob 17:00. Prenos tekme si boste lahko ogledali na naši strani ali na You tube kanalu Memoriala Granatkin.
 
S. F.
Foto: www.granatkin.com
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI