21.11.2016

F:Dež odplaknil 2 tekmi, kadeti slavili s 6:0

Moker konec tedna je povzročil nove nevšečnosti ekipam NK Bravo. Brez tekme so tako ostali mladinci proti NK Šampion in pa starejši dečki, ki so zaradi neugodnih vremenskih razmer prestavili že drugo tekmo v kratkem obdobju. Na "zelenici" so bili tako samo kadeti, ki so priplavali do zmage s 6:0.
 
ekipa nasprotnik rezultat VEČ...
U19 NK Bravo - Simer Šampion / odpadlo zaradi dežja

U17

NK Bravo - Simer Šampion

6:0 uradni zapisnik

U15

Šobec Lesce - NK Bravo / odpadlo zaradi dežja


IZJAVA PO TEKMI:


Aljaž Gornik, trener ekipe U17 po tekmi s Šampionom: "Pohvale našim igralcem za hitro prilagoditev igralnim pogojem ter za učinkovito predstavo katere plod je bila suverena zmaga. Kljub temu, da smo tik pred koncem jesenskega dela, me veseli dejstvo, da še vedno kažemo visok nivo pripravljenosti v vseh segmentih nogometne igre. Zopet se bom ponovil, da je to posledica strokovno načrtovanega procesa treniranja s strani kluba in volje do dela in napredka s strani igralcev. Visoka zmaga nas ne sme zaslepiti, ravno nasprotno, dati nam mora še več energije za delo, saj želimo biti iz dneva v dan boljši ter posledično uživati v nogometni igri." 

"V imenu trenerjev in igralcev se zahvaljujem tudi staršem za glasno podporo kljub zahtevnim vremenskim razmeram."

"Pred zimskim tekmovalnim odmorom nas čaka še gostovanje pri prvouvrščenih Domžalah. Tekma bo velik izziv in lepa priložnost za fante, da sami sebe nagradijo za celoten jesenski del. Še prej pa bo potrebno cel teden zavzeto trenirati in držati nivo osredotočenosti na naloge od prve do zadnje sekunde treninga."


M.H.
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI