27.9.2016

Mreže so se tresle tudi na tekmah mlajših selekcij

Očitno v zadnjem obdobju selekcije NK Bravo tekmujejo v lovu za najvišjo prvenstveno zmago. Mladinci so bili zgled, ki so z 22:0 premagali Komendo, visokih zmag naših fantov pa ni manjkalo niti med najmlajšimi ekipami. Kamnik je padel s 6:0, Rudar Trbovlje z 10:1, Kočevje pa s 15:0.
 
ekipa nasprotnik rezultat VEČ
U14  Kamnik - NK Bravo 0:6 uradni zapisnik
U13 A NK Bravo - Rudar Trbovlje 10:1 uradni zapisnik

U13 B

NK Bravo - Kočevje 15:0 uradni zapisnik

U12

NK Bravo - Dren 1:3 uradni zapisnik
U11 A NK Bravo - Brinje    

U11 B

Kočevje - NK Bravo    
U10 NK Bravo Rudar Trbovlje    
U9

2. pr. turnir

   

U8

     


IZJAVE PO TEKMAH


Rok Cizelj, trener U14 po tekmi proti Kamniku: "Na lep sobotni popoldan smo se odpravili navo prvenstveno preizkušnjo v Kamnik. Glede na to, da je imel Interblock med tednom nemalo težav proti istemu nasprotniki smo tekmo vzeli skrajno resno saj ne gre nikogar podcenjevati ne glede na stanje na lestvici. Vsakogar je potrebno vzeti resno in dati v vsakem trenutku svoj maksimum. V prvem polčasu se je celo nekako zdelo, da je bila želja prevelika. Kljub temu, da smo ga dobili z visoko prednostjo s samo igro ne moremo biti zadovoljni. Igrali smo s preveč dotiki in premalo kombinatorno. No v drugem polčasu smo nekatere slabosti iz prvega popravili in takoj izgledali bolje. Na tem drugem polčasu je potrebno graditi in ga že na prihodnji tekmi še nadgraditi. Tekma, ki jo igramo proti sosedom iz Ježice gotovo ne bo lahka."
 
Rok Cizelj, trener U10 po tekmi s Trbovljem: "V soboto dopoldan smo se pomeri z zelenimi iz Trbovelj. Kljub številčnosti v ekipi U10 smo bili zaradi številnih odsotnosti v majhnem številu zato so dobili vsi veliko priložnosti za igro. Nekateri so jo izkoristi dobro, nekateri pač slabše. Po te tekimi je potrebno priznati, da smo že tudi letos izgledali precej bolje. Otroci so še mladi in seveda nihajo vseeno pa je najmanj kar se lahko od njih pričakuje to da bodo veliko tekli in se borili do konca. No ravno to zadnje sem pri nekaterih pogrešal. Če se vse skupaj dopolni z igrivostjo, drznostjo pri igri 1:1 in natančnostjo pri izvajanju sprejemov in podaj potem nas ne more nihče nadigrati. Kot rečeno tega v soboto nismo delali dobro  zato računam na to, da bomo po treh treningih ta teden že na naslednji tekmi v soboto v črnučah izgledali precej boljše."




M.H.
Foto: Rok Novak

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI