26.9.2016

FOTO: Iz Kidričevega s polnim plenom

Mladinska in kadetska selekcija NK Bravo se je po povratku na zelenice znova predstavila v sijajni luči. Delo mladincev se je poplačalo z zmago s 4:1, kadeti pa so svoj niz odličnih predstav nadaljevali z zmago 1:0. Žal se je končal niz neporaženosti starejših dečkov, ki so na derbiju z Olimpijo izgubili z 1:2.
 
ekipa tekma rezultat VEČ
U19 Aluminij - NK Bravo

1:4

podrobnosti

U17

Aluminij - NK Bravo 0:1 podrobnosti

U15

NK Bravo - Olimpija

1:2

podrobnosti
 

IZJAVE PO TEKMI:


Aleš Gornik, trener U17 po tekmi z Aluminijem: "Pred tekmo z Aluminijem smo si zadali dva bistvena cilja in sicer tri točke ter osredotočenost vsakega igralca na svoje naloge od prve do zadnje sekunde tekme. Fantje so oba cilja izpolnili zato si zaslužijo pohvale in čestitke. Na tem mestu pa bomo misli o Aluminiju zaključili, saj nas v naslednjem tednu čakata, kar dve pomembni domači tekmi na katerih bo za nadaljevanje pozitivnega niza zopet potreben maksimum vsakega igralca od prve do zadnje sekunde tekme." 

"Mozaik do uspeha na naslednjih dveh tekmah pa se začne graditi že danes, ko bo na 180 minutnem popoldanskem treningu potrebno držati nivo osredotočenosti od prve do zadnje sekunde treninga vmes pa se bo, glede na vremensko napoved, potrebno boriti še s pihanjem vetra 2 km/h. Fantje, ne dovolite si, da vam veter vstopi v glavo."

"Čestitke mladincem za kvalitetno igro in zmago. Mislim, da smo edina ekipa na svetu, ki ima v treh tekmah, ki so bile odigrane v tednu dni, razliko danih in prejetih golov 37:1! Fantastično! Ker pa v našem klubu peljemo lepo skupno zgodbo kadetov in mladincev, slednjim sporočam, da zgornje misli o popoldanskem treningu veljajo tudi za njih."


Darjan Šuštar, trener U15 po tekmi z Olimpijo: "Tekmo proti Olimpiji smo odprli slabše in na nepravi način, tako da so imeli gostje v prvem polčasu več konkretnega. Mi si priložnosti nismo ustvarili in hkrati nismo znali reagirati na njihov slog igre ter se po nepotrebnem spuščali v divjanje. V drugem delu smo poskušali biti bolj odločni, hitrejši in agresivnejši in mislim, da nam je kar dobro uspevalo. Tudi moment lovljenja rezultatskega zaostanka je bil na nivoju, a smo drugi gol dobili ob najbolj nepravem trenutku. V naslednjem napadu smo sicer takoj znižali, na žalost pa je bilo to premalo. Gledano kompletno je naš poraz zaslužen in nasprotniku moramo športno priznati, da so bili tokrat boljši od nas."

"Porazi so sestavni del športa in ne moreš biti zmagovalec, če nisi izgubljal. Iz takšnih tekem moramo povleči izkušnje za naprej ter trenirati še bolj zbrano. Trenirati, da natreniramo in ne samo kar tako, da se družimo...Z odnosom mojih fantov do vsega skupaj sicer nimam nikakršnih težav, vseeno pa pogrešam več strasti in poguma tako na treningih kot tekmah. Sezona je še zelo dolga, treba pa je iti iz dneva v dan, korak za korakom pametno naprej."


M.H.
Foto: Darjo Zrimšek






 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI