22.9.2016

Zmaga v pokalu dober obet za derbi

Ekipa AŠK Bravo ima v tem tednu na sporedu dve tekmi. Prva, v 1/8 finala pokala MNZ Ljubljana, je že za njimi. S 3:1 so premagali NK Brinje Grosuplje. Nova prvenstvena tekma v 3. SNL-center  pa jih čaka v nedeljo, ko se bodo z ND Ilirija pomerili na ljubljanskem derbiju.

Člani, Pokal MNZ Ljubljana, 1/8 finala, 

NK Brinje Grosuplje - AŠK Bravo 1:3 (1:0)

Perič 22.; Adamič 71., Tučič 81., 87. 

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Po pokalni tekmi proti NK Brinje Grosuplje je za našo spletno stran spregovoril pomočnik trener pri AŠK Bravo Darjan Šuštar: ''Fantje so pokalno tekmo proti NK Brinje Grosuplje odigrali zelo dobro. Čeprav smo dobili gol v 1. polčasu, niti za trenutek ni bila tekma ogrožena. Fantje so odigrali v visokem tempu in zelo poletno. To je odlična napoved za prvi ljubljanski derbi v tej sezoni.''
   
Že v nedeljo ob 11:00 pa se bo na osrednjem igrišču ŠPL-ja odigrala tekma 6. kola 3. SNL-center, ko se bosta pomerila AŠK Bravo in ND Ilirija.


''Za takšno tekmo fantje ne potrebujejo dodatne motivacije. Sicer se med sabo dobro poznajo, saj so nekateri nekoč igral skupaj. Nekateri so tudi prijatelji, zato je gotovo kaj pozitivnega zbadanja, a vse v normalnih mejah in v duhu fair playja. Mi smo na treningih osredotočeni na svoj način in model igre in nas ne zanima kaj se dogaja izven našega ''nogometnega mehurčka''. Fantje so mirni, dobro pripravljeni in vsi vemo kaj hočemo na tekmi proti ND Ilirija,'' je pred nedeljskim obračunom miren Darjan Šuštar.

''Zavedamo se svojih sposobnosti in vemo, da lahko premagamo nasprotnika. Tekma zagotovo ne bo lahka zato upamo, da bo na nedeljsko tekmo prišlo čim več gledalcev. Ker imamo v nedeljo tudi piknik NK Bravo vabim vse naše člane najprej na tekmo, nato pa se bomo družili tudi na pikniku,'' je vse prijatelje in podpornike NK Bravo na tekmo povabil Darjan Šuštar.


S. F.
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI