25.3.2015

BLOG: ''Srečno fantje!''

Po dolgem obdobju priprav vseh selekcij naše nogometne šole so na vrsti tudi že tekme spomladanskega dela prvenstva 2014/2015. Ne glede na prihodnje rezultate, lahko trenerjem in vsem sodelavcem samo čestitam za doslej opravljeno delo. Je pred začetkom spomladanskega dela prvenstva zadovoljen predsednik NK Bravo Darko Klarič.

V klubu imamo celo vrsto čudovitih ljudi, ki svoje znanje in izkušnje prenašajo na mlade nogometaše. Čeprav je zgodovina našega kluba sorazmerno mlada, prihodnjo leto bomo lahko praznovali desetletnico delovanja, pa smo vsi skupaj z vsemi, ki jih ni več v klubu, že doslej opravili izjemno delo. Na to moramo biti ne samo ponosni, NK Bravo si zasluži spoštovanje, saj v Sloveniji ni kluba, ki bi začel iz nič in je v tako kratkem obdobju zabeležil tako dobre rezultate. 

Pred nami so nove zmage, ne bomo pa slabe volje tudi ob porazih, saj se zavedamo, da se iz njih morda največ naučimo. Zavedamo se, da je še dolga in težka pot do še višjega nivoja in kakovosti. Prav to pa mora biti predvsem cilj vas mladih športnikov samih. Ostali v klubu skupaj s starši vam pri tem zgolj lahko pomagamo in vas spodbujamo. 

Seveda ne smemo pri tem pozabiti, da je nogomet ekipni šport in da skupaj vsi najprej delamo, da bomo uspešni kot kolektiv. Na prvem mestu so treningi namenjeni skupnemu cilju. Ker pa se ambicije posameznikov razlikujejo, je tudi njihove ambicije potrebno skupno, na pravilen način uskladiti. Podpiramo vse, ki želijo biti še boljši, razumemo pa tudi tiste, ki tega ne želijo. Pomembno je, da se o tem odkrito pogovarjamo in vedno brez vsakršnih zamer rečemo bobu bob.  NK Bravo se v okviru svojih možnostih trudi in številnim mladim omogoča pošten osebni razvoj na podlagi truda in dela. Skupaj gradimo dober klub, na katerega smo zelo ponosni in poleg trdnih temeljev gradimo tudi korektne medsebojne odnose.

Točno vem s kakšnimi ambicijami se s prvenstvom spogledujejo v posameznih selekcijah. Vsem želim, da bi dosegli zastavljene cilje, nogometašem, da bi napredovali in uživali v tekmah, se veseli zmag in se učili iz porazov.

Zato samo še: "Srečno vsem skupaj!"

Darko Klarič
predsednik NK Bravo

Darko Klarič v svojem blogu izraža lastne poglede na aktualno dogajanje v klubu in okrog njega. Njegova mnenja v nekaterih točkah še ne pomenijo tudi uradnega stališča kluba. Lahko so le provokacija, da se stališče kar najhitreje oblikuje. 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI