Predstavitev kadra

 


Klarič Darko – predsednik kluba

Rodil se je 28. avgusta 1945 v Ljubljani. V mladih letih se je ukvarjal z avtomobilizmom, nato pa dvajset let delal pri Radiu Slovenija kot novinar, reporter, komentator in urednik oddaj. V poslovnem svetu je znan kot lastnik Medie Publikuma, v športnem pa kot bivši predsednik in direktor NK CMC Publikum iz Celja, kjer je deloval petnajst let. Štiri leta je bil tudi predsednik nadzornega odbora NZS.
  

Jernej klarič – svetovalec (pravne zadeve), namestnik predsednika

Rodil se je 20. julija 1956 v Ljubljani. Je univerzitetno diplomirani pravnik, ki je 38 let opravljal razne odgovorne naloge v Generalni policijski upravi MNZ. Postranska aktivnost pa mu je bila udejstvovanje v nogometu. Organiziral in vodil je nogometni klub Miličnik, pozneje je bil nogometni sodnik, sedaj aktiven v vlogi kontrolorja sojenja in delegata na nogometnih tekmah. 14 let je opravljal naloge Disciplinskega sodnika NZS, še vedno opravlja nalogo Disciplinskega komisarja v ZNSS, je predsednik nadzornega odbora v Društvu nogometnih sodnikov Ljubljana, član pritožbene komisije NZS in že tretji mandat predsednik pritožbene komisije MNZ Ljubljana.
     


Močnik Dejan –SEKRETAR KLUBA in vodja mladinskega programa

Rodil se je 5. junija 1977 v Ljubljani. Svojo nogometno pot je začel v ND Idrija, kasneje pa je zaradi študijskih obveznosti v Ljubljani prenehal z aktivnim igranjem. Na trenersko pot je stopil pri ONŠ Ljubljana, v kateri deluje še danes. Kot trener je deloval še v NK Svoboda in NK Factor. V NK Bravo deluje od novembra 2006. Ima trenersko izobrazbo PRO. 


DEJAN GRABIČ - TRENER AŠK Bravo

Rodil se je 21. septembra 1980 v Novem mestu. Nogomet je začel igrati v Elanu, nato so si sledili NK Ježica Ljubljana, NK Olimpija, SW Bregenz (Avstrija), NK Bela krajina, NK Domžale, NK Interblock, APOP Kyniras Pegeis (Ciper), KF Skenderbeu (Albanija), NK Bravo 1 Interblock in NK Krka Novo mesto. V tem času je osvojil 9 lovorik in uspel diplomirati na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Trenutno dela magisterij iz managementa v športu in se izobražuje za trenersko licenco PRO. Poročen z Janjo, skupaj imata sina Aleksa. Njegov hobi je futsal. Spomladi 2017 je prevzel vodenje članske ekipe AŠK Bravo.
  

ALEŠ ARNOL - TRENER U19

Rodil se je 28. 9. 1984 v Kranju. Zaključuje študij na Pravni fakulteti ter bo v kratkem pridobil trenersko licenco PRO. Svojo trenersko pot je že kot mlad trener pričel v matičnem klubu v Škofji Loki ter kasneje nadaljeval s svojim delom v kranjskem Triglavu, kot trener dečkov in kadetov. Izkušnje je nabiral kot pomočnik trenerja v 1. SNL in deloval kot predavatelj na trenerskih licenčnih seminarjih UEFA A, B, C ter mednarodnih izobraževanjih v okviru UEFA (Study Group).

GORNIK ALJAŽ  – TRENER U17 

Rodil se je 17. decembra 1989 v Postojni. Prihaja iz Grahovega pri Cerknici. Srednjo šolo je obiskoval v Ljubljani in sicer je bil dijak športne gimnazije Šiška, kjer je obiskoval nogometni oddelek. V mladinskih kategorijah je igral za NK Cerknica, NK Slovan in NK Svoboda. V članski kategoriji  je najprej eno leto igral za drugo ekipo Interblocka, kasneje pa je 2 leti igral za NK Bravo. Kot trener je začel delovati junija 2011 in sicer je bil eno leto pomočnik trenerja članske ekipe Bravo1 Interblock. Trenutno se izobražuje na Fakulteti za Šport, smer športno treniranje. Ima nogometno licenco A, kmalu pa bo postal diplomant Fakultete za šport in tudi trener z licenco PRO.
 
 


Šuštar Darjan– trener U15, pomočnik TRENER AŠK

Rodil se je 27. februarja 1984 v Novem mestu, prihaja pa iz Dragatuša v Beli krajini, kjer je igral za vse mladinske selekcije. Aktivno igranje je opustil ob vpisu na fakulteto. Trenersko kariero je začel kot trener mlajših v ONŠ in v NK Dragomer, nato pa se je pridružil NK Bravu, kjer je bil najprej pomočnik pri članih. Nato je krajše obdobje treniral mlajše selekcije, se znova vrnil med člane, nazadnje pa je bil pomočnik trenerja pri ekipi Bravo 1 Interblock. Je absolvent Fakultete za šport in ima trenersko izobrazbo A.
   

CIZELJ ROK – TRENER U14, TRENER U10, VODJA TEHNIČNEGA SEKTORJA

Rodil se je v Ljubljani 9. avgusta 1984. Nogomet je pri mladincih igral v Šmartnem iz Ljubljane, kasneje pa pri članih v Dobu. Zaradi študijskih obveznosti je prenehal z aktivnim igranjem nogometa in se osredotočil na študij na Fakulteti za šport. Diplomiral je v letu 2010 in tudi pridobil naziv trenerja PRO. Njegova trenerska pot se je začela pri ONŠ Ljubljana, v okviru katere je eno leto vodil vadbo na dveh osnovnih šolah 
 

Matej Škrbec  – pomočnik TRENER AŠK, trener U13, trener U11

 
Rodil se je 28. septembra 1991 v Novem mestu. Svojo nogometno pot je začel pri NK Krka. Nato je igral še za NK Krško. Kot igralec in trener mlajših selekcij je deloval še pri NK Arne Tabor 69. V Bravu je leta 2012 začel delovati kot igralec in trener, nato pa se posvetil zgolj trenerski funkciji. Zaključil je študij na Fakulteti za šport in ima trenersko izobrazbo PRO.
 

ŠKOF BLAŽ – TRENER U12

Rodil se je 30. januarja 1978 v Ljubljani. Svojo nogometno pot je začel v NK Tabor 69, nato NK Ilirija in NK Svoboda. Kot član se je pridružil NK Domžale, nato ga je pot vodila v FC Koper, NK Ljubljana, v Avstrijo, NK Grosuplje in NK Dob. V svoji dosedanji karieri je igral za reprezentanco U-21. Svojo trenersko pot je pričel na Dobu, kjer je vodil selekcijo U-10 in U-12. Trenutno končuje fakulteto za gradbeništvo, v prostem času pa se posveča podvodnem hokeju in svoji družini.
 

oblak boštjan – TRENER U10

Rodil se je 5. januarja 1988 v Ljubljani, prav tako živi v Ljubljani. Svojo nogometno pot je začel pri NK Ljubljana in jo nato nadaljeval pri ND Ilirija 1911 kjer je igral za vse mladinske selekcije ter člane. Trenersko pot je začel pri 18 letih pri ND Ilirija, kjer je vodil vse selekcije do U12. V sezoni 2013/14 se je pridružil kolektivu NK Bravo, kjer vodi selekcijo U10. Končal je fakulteto za varnostne vede, trenutno pa končuje magisterij iz smeri kadrovski management na fakulteti za organizacijske vede. Poleg rednega študija sem pridobil tudi trenersko izobrazbo, in sicer Licenco B.
 

sivko franc – trener u15, trener U8, TRENER CICIBRAVO

Rodil se je 16. avgusta 1955 in prihaja in Zasavja. V trenerskem poslu je že več kot 30 let, izkušnje ima s prav vsemi starostnimi kategorijami, od najmlajših, do članov. Največ let je preživel v rodnem Zasavju kjer je treniral člane NK Zagorje, NK Rudar Trbovlje, NK Litija. Kot članski trener pa je deloval tudi v NK Dravinja, NK Factor Ljubljana, NK Šampion, NK Dob, NK Svoboda, NK Mozirje ter NK Brežice.  Preizkusil se je tudi v sosednji Avstriji kot trener mladinskih ekip. Narejeno ima PRO trenersko licenco. 
 

Obrez Mihael – trener vratarjev

Rodil se je 23. decembra 1963 v Celju. Izobraževal se je pri inštruktorju trenerjev Francu Hoecku, ki je trener znanega vratarja Van der Saarja. Pod njegovim vodstvom so se razvili nekateri najboljši mladi slovenski vratarji (Dino Šeremet in Samir Handanovič). V NK Bravo Publikum je trener vratarjev že od vsega začetka (julij 2006)

Zibelnik Jan – Pomočnik trenerja U17/U19, trener vratarjev (mlajši)

Jan je rojen 9. januarja 1990 in je še vedno aktiven nogometaš - trenutno je vratar pri  ekipi AŠK Bravo. Pred tem je branil še za Olimpijo, Svobodo, Hit Gorico, Livar, Kresnice, Krko in Bravo Študent. V svoji dosedanji karieri je med drugim za Hit Gorico proti Černomorecu iz Bolgarije nastopil v nekdanjem evropskem pokalu Intertoto. Opravljeno ima C trenersko licenco, po izobrazbi pa je diplomirani etnolog in kulturni antropolog.
 


špela poglajen – ZDRAVNIŠKa SLUŽBa

Rodila se je 13. marca 1990 v Ljubljani in prihaja iz okolice Šmartna pri Litiji. Diplomirala je na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani, smer fizioterapija. Svojo pot kot športna fizioterapevtka je začela v ŽNK Jevnica, pri NK Bravo pa je od začetka sezone 2012/13.
 

MATJAŽ JAKOPIČ – VODJA PROJEKTOV

Rodil se je 21. januarja 1949 v Ljubljani. Z nogometom se ukvarja od rane mladosti. Bil je član NK Olimpije od mlajših dečkov pa vse do članov. Igral je tudi za slovensko in jugoslovansko mladinsko reprezentanco. Po karieri je delo nadaljeval kot trener. Ima najvišjo trenersko izobrazbo (UEFA pro), treniral pa je mladince NK Olimpija, nižjeligaške klube v Avstriji, v 1. SNL pa ND Slovan in NK Elan Novo Mesto. Nekaj časa je bil tudi selektor slovenske mladinske reprezentance U18. Preden je prevzel funkcijo sekretarja NK Bravo je bil 14 let predsednik NK Faktor ter 13 let vodja tehničnega sektorja na NZS.
 
 

Srečko Ferlež - vodja službe za odnose z javnostmi

Rodil se je 29. julija 1982 v Celju. Študiral je na Fakulteti za šport in že med študijem ga je zaneslo v medijske vode. Najprej je 6 let delal na športnem uredništvu TV Slovenija, nato zamenjal sredino in opravljal naloge novinarja, redaktorja in komentatorja na televiziji Šport TV. Sedaj pa ga lahko slišite kot nogometnega komentatorja na televiziji Sport Klub TV.


Martin Rigler – fotograf, oblikovalec

Rodil se je 14. septembra 1986 v Ljubljani. Je diplomant fizike, ukvarja pa se tudi s fotografijo. V klubu skrbi za fotografije in grafično oblikovanje. V letu 2014 je opravil doktorsko disertacijo na Fakulteti za matematiko in fiziko.
 


   
zadnja tekma naslednja tekma
11.krog, 2.SNL, 14.10.2017,  15:00
AŠK Bravo  - NK Mura
03
Odigrane tekme
U15 21.10.17 NK Bravo - NK Brinje 0:1
U14 21.10.17 NK Zagorje - NK Bravo 1:2
U13 15.10.17 NK Zagorje - NK Bravo B 6:2
U10 14.10.17 NK Domžale - NK Bravo A
U19 13.10.17 NK Maribor - NK Bravo 1:1
U17 13.10.17 NK Maribor - NK Bravo 0:1
U12 12.10.17 NK Bravo - NK Arne Tabor 1:0
U11 30.09.17 NK Dren Vrhnika - NK Bravo
U9 30.09.17 Turnir: NK Bravo - Belinka