21.9.2020

U8

V sistemu za naročanje opreme je odprta možnost za naročanje opreme. V primeru naročila kompleta lahko račun plačate v 2 (90 EUR in 95+ EUR ... + v primeru naročila dodatne opreme) ali 3 (70 EUR, 70 EUR in 45+ ... + v primeru naročila dodatne opreme) obrokih. Pri plačevanju je zelo pomembno, da se vsakič navaja ista referenca in da se plača na tekoči račun B1, ki je naveden ob oddaji naročilu.Naročati je mogoče:

-          Komplet U9+ s torbo (U9 in starejši)

-          Komplet U9 z nahrbtnikom (U9 in starejši)

-          Vratarski komplet s torbo (naročajo vratarji)

-          Vratarski komplet z nahrbtnikom (naročajo vratarji)

-          Komplet CICI in U8

Pogoj za izdajo opremo je, da se poravnane vse obveznosti do kluba za nazaj, ki so starejše od 90 dni in, plačan vsaj 1 obrok kot je navedeno zgoraj. Novi člani se prosim obrnite na rok.cizelj@nk-bravo.si in boste prejeli dostop do sistema za naročanje opreme (v kolikor še niste ...  če pošte ne prejmite v navaden poštni nabiralnik preverite nezaželeno pošto). Sporočilo bo dostavljeno iz naslova no-reply@nk-bravo.si). Opremo boste lahko pomerili pri trenerju.Termini treningov se v tem obdobju spreminjajo glede na spremembe glede zasedenosti igrišča. Glede na spremembe starši prejemajo obvestila o aktivnostih s sporočili v Viber skupino

OBVESTILO: Da poskrbimo za varno delovanje v trenutnih okoliščinah se še vedno držimo določenih preventivnih ukrepov. Kar vključuje osnovne higienske pristope; uporaba lastne flaške in žoge, sveža oblačila ter razkuževanje rok na treningu.


Za nove igralce  starši prosim prenesite in izpolnite vpisne dokumente, ki jih najdete na povezavi: DUKUMENTI ZA VPIS V KLUB


Obvezna oprema za trening: športna oblačila primerna vremenu, nogometna obutev, ščitniki in bidon.
Obveščanje:
morebitno odsotnost na treningu ali tekmi obvezno sporočite trenerju, po možnosti vsaj dan prej.


Treningi potekajo na različnih igriščih: (Milčinskega ulica 2)

MU (mala umetna trava) - Igrišče z umetno travo na ŠP Ljubljana - ograjeno z mrežo

OD ( igrišče na odboj) - Igrišče z umetno travo na ŠP Ljubljana - ograjeno z odbojnimi stenami

VU (velika umetna)  - največje igrišče z umetno travo na ŠP Ljubljana

BE (Belinka - Podgorica) avtocesta smer Domžale izvoz Šentjakob smer Litija po 500m semafor levo in po 50 m levo...

ER (Erudio) Erudio - športna dvorana na Litostrojski ulici 46.

Trener: 031 382 415 (Blaž Lovenjak)

___________________________________________________________________________ 

ŽAK JE NAŠ! ŽAK JE BRAVO!

Po štirih krogih Prve lige Telekom Slovenije ekipa NK BRAVO zaseda visoko 3. mesto na lestvici, na naslednjem domačem obračunu pa bodo člani potrebovali bučno podporo s tribun. Na ŽAK namreč prihaja trenutno vodilna NŠ Mura! Naj bodo tribune obarvane rumeno-modro, z njih pa naj se sliši MI SMO BRAVO!

Vstopnice so po nižji ceni že v prodaji v Bravo Štacuni https://bit.ly/3mGIccU.

Na dan tekme proti Muri bo na sporedu tudi 2.  BRAVO TEQBALL TURNIR. Prijave že zbiramo na maja.sturm@nk-bravo.si ali v Bravo Bar, edinem nogometnem baru, v katerem lahko svoje nogometne veščine preizkusite v TEQBALL ARENI.

Člani BRAVO družine pa si lahko tekme letos ogledate še ceneje. Ceno odrasle sezonske vstopnice, ki bo omogočala ogled vseh domačih tekem v Prvi ligi Telekom Slovenije in Pokal Slovenije, smo namre�� znižali na 59 EUR, otroško sezonsko vstopnico pa na 34 EUR. V posebni ceni si lahko skupaj s sezonsko vstopnico zagotovite tudi dres članske ekipe, naročilo pa lahko oddate v Bravo Bar.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI