16.6.2017

Ljubljana Open - Skupina B

Na Ljubljana Open 2017 bodo v skupini B nastopili MTK Budimpešta, dvakratni zmagovalec Ljubljana Open, NK Olimpija in HNK Rijeka, ki je lani zasedla 3. mesto na turnirju. Izenačena skupina, kjer lahko vsak premaga vsakega in pripravi kakšno zanimivo presenečenje. Prva tekma skupine B bo odigrana ob 9:50, ko se bosta pomerila NK Olimpija in MTK Budimpešta. 

 

SKUPINA B

MTK BuDAPEST


Druga najuspešnejša ekipa na Ljubljana Open se po letu premora znova vrača v Ljubljana. MTK Budimpešta, ki je slavila v letih 2010 in 2014 bo tudi letos nevarna za najboljša mesta na turnirju.
 NK Olimpija


NK Olimpija je podobno kot NK Bravo, stalnica na Ljubljana Open. Tokrat so sosedje iz Bežigrada v skupini z dvema tujima ekipa, MTK Budapest in HNK Rijeka. Lani je Olimpija v podobnem formatu turnirja zasedla 4. mesto, v tekmi za 3. mesto pa jih je ugnala ravno Rijeka.

 HNK Rijeka


Tudi HNK Rijeka je v zadnjem obdobju prava stalnica na turnirju Ljubljana Open. Letos bodo v Ljubljano prišli že 5. zapored. Lani so zadeli 3. mesto in glede na dogajanje v njihovem domačem prvenstvu, predvsem vezano na člane, so letos vajeni zmagovati. Kako bo na Ljubljana Open pa bomo videli.  
 
 

 

S. F.
Foto&oblikovanje: Martin Rigler&Vasja Ambrožič
 

MEDIJSKI POKROVITELJ