15.6.2017

Ljubljana Open - Skupina A

Samo še dva dneva sta do že 10. mednarodnega turnirja Ljubljana Open. Drugo leto zapored bo na turnirju sodelovali 6 ekip, ki bodo razdeljene v dve skupini. Pred vami je predstavitev skupine A, v kateri bodo nastopili večkratni prvaki turnirja GNK Dinamo Zagreb, novinci FC Koper in domača ekipa NK Bravo.


Prav je, da predstavimo udeležence letošnjega Ljubljana Open:

SKUPINA A

GNK DINAMO ZAGREB


Ekipa s hrvaške prestolnice je stalni udeleženec turnirja Ljubljana Open. Ob tem pa so zelo uspešni, saj so turnir osvojili že petkrat (2009, 2011, 2012, 2013 in 2015). Lani so igrali v finalu in po 11-metrokvah izgubili s 6:4 proti SK Sturm GRAZ.
 

 

FC KOPER

 
V 10-letni zgodovini so nogometaši FC Koper prvič na turnirju Ljubljana Open. Koprčani, ki veljajo za klub z eno boljših nogometnih šol v Sloveniji bodo do čim višje uvrstitve poskušali priti v družbi večkratnega prvaka Ljubljana Open Dinama iz Zagreba in domačega kluba NK Bravo.
 

 

NK BRAVO

 
Gostitelji turnirja bodo že 10. poskušali pokazati kako so se skozi celo leto pripravljali na vrhunec vsakega leta za selekcije U12. Tudi tokrat so fantje polni pričakovanj, trenerja Blaž Škof in Nik Salaj pa pričakujeta sproščene in igrive fante.SKUPINA B 
bo predstavljena jutri. 

S. F. 
Foto&oblikovanje: Martin Rigler in Vasja Ambrožič