5.10.2017

BREZPLAČNO nezgodno zavarovanje za člane NK Bravo

Ker je danes začetek šolskega leta in za nekatere mlajše selekcije tudi začetek tekmovalne sezone, smo za vas pripravili posebno ugodnost za nezgodno zavarovanje pri zavarovalnici Adriatic Slovenica. Pri omenjeni zavarovalnici se je možno BREZPLAČNO osnovno nezgodno zavarovati.

Tudi v SEZONI 2017/2018 letu bo klub NK BRAVO  v sodelovanju z Svetom staršev in namenskim Skladom staršev vsem članom mladinske šole NK BRAVO omogočili BREZPLAČNO osnovno nezgodno zavarovanje pri zavarovalnici Adriatic Slovenica. Osnovno nezgodno zavarovanje bo možno nadgraditi po željah posameznika, kot so dodatna zavarovanja za specialistine preglede, rehabilitacijo poškodb in paket Športnik, ki je gotovo zanimiv za starejše člane.

Zavarovalnica AS je naša partnerska zavarovalnica, zato vsako zavarovanje sklenjeno na kodo NK BRAVO šteje in prinaša dodatna sponzorska sredstva za namenski Sklad staršev. Obrazec za zavarovanje in  vse potrebne informacije ter navodila  bodo članom kluba NK BRAVO poslana v prihodnjem tednu. Zavarovanje sklenjena pred 15. 9. 2017 bodo začela valjati s 1. 9. 2017.
 

 

Vsem našim članom želimo uspešen in predvsem zdrav začetek novega šolskega in športnega leta 2017/2018. 


NK Bravo

Foto: Martin Rigler