17.9.2020

Vsi na tekmo, vsi na ŽAK

V soboto bo na ŽAK-u vroče. Nogometno popoldne bo otvorila selekcija BRAVO U13, ki se bo pomerila s sovrstniki iz NK Domžale, pred derbijem prvakov BRAVO vs. KOPER pa bo na sporedu tudi 1. BRAVO TEQBALL TURNIR. Si dovolj spreten, da se prebiješ do prve lovorike?

Najboljše 4 čakajo praktične nagrade, ki jih prispeva BRAVO ŠTACUNA, zmagovalec turnirja pa se bo po končani tekmi med NK BRAVO in FC Koper pomeril tudi z enim od članov NK BRAVO za podpisan dres članske ekipe.

BRAVO TEQBALL TURNIR se bo odvil v soboto 19. septembra z začetkom ob 14:30 v BRAVO TEQBALL ARENI, ki smo jo postavili v sodelovanju s Športno Teqball zvezo Slovenije!

Število mest je omejeno, turnir pa bo potekal 1 vs. 1. Prijave že zbiramo v Bravo Bar, po elektronski pošti na maja.sturm@nk-bravo.si ali na 064 166 004.

Vrhunec sobotnega popoldneva nas seveda čaka na tribunah ŽAK-a ob 15:45. Fantje se bodo borili za tretjo letošnjo zmago, potrebujejo pa bučno podporo s tribun. Število obiskovalcev je omejeno, zato priporočamo nakup vstopnice v predprodaji po nižji ceni v BRAVO ŠTACUNI.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI