9.1.2020

VIDEO: Začetek priprav tudi s štirimi mladinci

Ekipa NK Bravo je začela priprave na spomladanski del letošnje sezone PLTS. Po decembrskih praznikih in skoku v novo leto je prišlo do manjših sprememb v sestavi ekipe, dokončna podoba le te a se bo oblikovala v naslednjih tednih.

"Rad bi se zahvalil igralcem, ki so bili z nami v prvem delu sezone in jim na njihovi nadaljnji poti želim veliko uspehov in sreče. V prihodnjih tednih se nam bodo na pripravah pridružili še nekateri drugi igralci, ki bodo dobili priložnost za dokazovanje in bodo s tem zaostrili tudi samo konkurenco znotraj moštva. Na vsaki igralni poziciji želimo imeti dva močna posameznika," je med drugim povedal Dejan Grabić, trener članske ekipe NK Bravo.

Nove moči za člansko ekipo je strokovni štab našel v mladinskem pogonu. Amir Feratović, Rok Frešer, Mark Španring in Rok Jakomin so se pridružili pripravam NK Bravo in bodo poskušali priti do svojega mesta v ekipi, kar je letos uspelo že Domnu Grilu in Matevžu Matku. Na pripravah je tudi Til Mavretič, nekdanji član NK Bravo, ki je nazadnje igral na Slovaškem.Od ustaljenega jedra ekipe je manjkal zgolj Besart Abdurahimi, ki je zbolel. Toliko bolj pa veseli povratek nekdanjega reprezentanta Andraža Kirma:Prva od sedmih pripravljalnih tekem (obračun z Mariborom je potrjen) fante čaka 18. januarja proti Slovanu. Ob mestnemu tekmecu bo ekipo doma odigrala še obračun z Radomljami, ostale tekme pa bodo na sporedu v gosteh. 

Pripravljalne tekme:
# Nasrptonik Datum Kraj
1 ND Slovan 18. januar ŠPL
2 NK Maribor 21. januar Ljudski vrt
3 NK Radomlje 25. januar ŠPL
4 FK Javor (Srb) 31.januar Umag
5 ND Gorica 7. februar Nova Gorica
6 HŠK Zrinjski (BiH) 11. februar Umag
7 HNK Orijent (Hrv) 15. februar Rijeka
MH
Foto: Pino Gašperšič

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI