6.11.2018

V november z dvema zmagama in remijem

Mladinci, kadeti in starejši dečki so konec minulega tedna svoje tekme končali brez poraza. Mladinci so remizirali z 1:1, kadeti so Gorico premagali z 2:1, izjemno pozitivni niz pa so podaljšali fantje ekipe U15. Tokrat so slavili v Dekanih z 1:0.


Že v sredo, 7. 11. 2018 pa ekipi U19 in U17 čaka nova tekma. Na zaostalem srečanju 5. kroga se bosta na igrišču na Ježici pomerile ekipe ND Ilirija in NK Bravo. Tekmi se začneta ob 12:00 oz. ob 14:00. V neposrednem prenosu pa si bo tekmo mogoče ogledati na našem FB profilu in speltni strani. 
 

EKIPA

TEKMA

REZULTAT

VEČ

U19

NK Bravo - Gorica

1:1

URADNI ZAPISNIK TEKME

U17

NK Bravo - Gorica

2:1

URADNI ZAPISNIK TEKME

U15

Jadran Dekani - NK Bravo

0:1

URADNI ZAPISNIK TEKME


Jurij Hostnik, trener U15, po tekmi z NK Jadran Dekani: "V zelo lepem vremenu in v odličnem vzdušju smo se odpravili na tekmo v Dekane. Tokrat bi res pohvalil vse fante za odličen pristop. Z agrivnostjo v obrambi in s sproščenostjo v napadu so kar 26-krat prišli do zaključnega strela, medtem ko je nasprotnik na gol streljal le enkrat. To je bila letos že naša 8. tekma, ko nismo prejeli zadetka, in 9. zaporedna, ko nismo bili poraženi, kar je velika nagrada tudi za ves trud, ki ga fantje vlagajo na treningih. Zelo sem vesel tudi, da fantje že v igri kažejo velik napredek v določenih individualnih pomanjkljivostih, ki jih poskušamo odpravljati na klubskih individualnih treningih."
MH
Foto: Goran Sačer

MEDIJSKI POKROVITELJ