11.7.2019

V PLTS motivirani in odločni

Tri dni pred tekmo z Olimpijo v prvem krogu PLTS so na novinarski konferenci svoja pričakovanja člani NK Bravo. Zgodovinska prva tekma kluba v eliti slovenskega nogometa bo v nedeljo ob 17:45 na Športnem parku Šiška!

"Časa je bilo zagotovo premalo, da bi v obdobju med koncem lanske in začetkom nove sezone vse uredili točno tako, kot smo si zamislili. Določene rezerve še imamo, vendar bomo za prvo tekmo pripravljeni. Pri sestavi ekipe smo naredili nekaj manjših sprememb, s katerimi smo zadovoljni," je povedal Dejan Močnik, športni direktor NK Bravo.

"Odločili smo se za igranje tekem PLTS na ŽAK-u. Po tehtnem razmisleku vodstva kluba smo se odločili, da ostanemo tam, kjer domujemo že 12 let. Stožice so dom Olimpije in tudi slovenske reprezentance. Mi želimo svojo zgodbo nadaljevati tukaj. Infrastruktura sicer prinaša nekaj ovir, vendar se bomo potrudili, da bodo stvari tekle nemoteno," še dodaja Močnik.

"S sestavo moštva smo izjemno zadovoljni. Pripeljali smo točno to, kar smo si želeli. Vreme nam je tekom pripravljalnega obdobja malce nagajalo. Tudi sicer od močnejih tekmecev nismo dobili tistega, kar bi si sam želel, saj nismo bili pod kakšnim hudim pritiskom nasprotnika," je pred nedeljsko tekmo povedal Dejan Grabić, glavni trener NK Bravo.

Na novinarski konferenci so bili prisotni tudi vsi trije kapetani v letošnji sezoni, torej Milan Đajić, Owbokha Agboyi in Luka Žinko, ki bodo s svojimi izkušnjami vodili tudi mlajše soigralce."Sem eden najsrečnejših igralcev v ekipi. Končno sem nazaj v prvi ligi, kar meni osebno prinaša ogromno motivacije. Naša zgodba je fenomenalna in zares posebna. Ne glede na to, ali smo nekateri starejši, drugi mlajši. Vsi smo soigralci in vsi smo NK Bravo. Nastopiti moramo kot družina," je na novinarski konferenci povedal Owbokha Agboyi, ki je pred leti že igral na najvišjem nivoju v Sloveniji.

"Gre za nov začetek, za novo poglavje kluba. Večina nas je ostala še iz lanske sezone, kar pomeni, da ostajamo izjemno povezani in usklajeni. Tisti, ki imamo nekaj več izkušenj, bomo zagotovo pomagali mlajšim fantom, da se ne bodo izgubili v emocijah pred prvo tekmo. Na tribunah pa si želimo čim več navijačev," pred tekmo razmišlja Luka Žinko.

"Po uvrstitvi v prvo ligo se je odnos z igralci Olimpije malce ohladil, nekako smo se distancirali. Oni imajo svoj režim dela, mi svojega. Še vedno se seveda videvamo in pogovarjamo, ampak morda ne ravno o tej prvi tekmi," je misli strnil Milan Đajić.Navijače pozivamo, da se v čim večjem številu udeležijo tekme 1. kroga PLTS med NK Bravo in NK Olimpijo. Tekma se začne ob 17:45, celotno BRAVO NOGOMETNO IZKUŠNJO pa bo moč doživeti od 16:00 naprej.

Za obiskovalce bomo poskrbeli s hrano, pijačo, nagradnimi igrami, animacijami za otroke in ostalim razvedrilnim programom. Prireditveni prostor pred stadionom bo deloval pred, med in po tekmi. Družine, posamezniki in skupine. Vsi boste našli nekaj zase!

 

1. krog, PLTS
NK BRAVO – NK OLIMPIJA
V nedelja ob 17:45 na Športnem parku Šiška

VSTOPNICE

 

MEDIJSKI POKROVITELJ