30.7.2020

Tudi v naslednji sezoni na in ob igrišču

Luka Žinko ostaja del članske ekipe NK Bravo. Lani je na 31-ih tekmah dosegel 3 zadetke, vknjižil pa je tudi 4 asistence.

"V klubu smo se dogovorili za podaljšanje tako igralske kot trenerske pogodbe, kar me neizmerno veseli. V igranju nogometa bom užival celo življenje, prav tako tudi v trenerski vlogi. Fantje v moji selekciji so super in mi pri tem zelo pomagajo," je ob podaljšanju pogodbe povedal Luka Žinko.

37-letnik bo tudi v novi sezoni najstarejši v ekipi Dejana Grabića, kar pa ne pomeni, da se vezist ne more naučiti novih veščin. "Vsak dan, mesec, leto, ki ga igraš kot nogometaš, se naučiš nečesa novega. Pomembno je, da se zavedaš svojih sposobnosti in se ne precenjuješ oz. podcenjuješ. S svojimi izkušnjami poskušam fantom pomagati tako na igrišču kot ob njem. Od njih je odvisno, če in kako bodo to sprejeli. Poskušam spodbujati kolektiv, ker mislim, da skozi tega posamezniki še bolj napredujejo in se izoblikujejo. V naši ekipi so številni mlajši igralci, ki so zelo delavni in imajo veliko željo po učenju nogometa. Upam, da bodo tako nadaljevali."


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI