22.7.2020

Tudi na zadnji tekmi na polno

Ekipa NK Bravo bo sezono Prve lige Telekom Slovenije 2019/20 zaključila z domačo tekmo proti NK Rudar Velenje. Tekma bo ob prisotnosti gledalcev na sporedu v sredo ob 18:00 na Športnem parku Šiška.

''Favoriti smo in gremo na polno. Na voljo bomo imeli vse razpoložljive moči in poskušali bomo ostati neporaženi,’’ pred sredino tekmo pravi glavni trener Dejan Grabić, ki dodaja: ‘’Rudar bo naredil vse, da sezone ne bi končal brez zmage. Ravno ta podatek je zame še naprej neverjeten, saj imajo zares odlično sestavljeno ekipo. Šli bodo na zmago, tako kot vsako tekmo. Mi se bomo taktično pripravili in poskušali izkoristiti njihove slabe kvalitete, znova pa bo poudarek na naših kvalitetah.’’

‘’Dobro smo pripravljeni in tudi na zadnji tekmi bomo garali vseh 90 minut. Energija znotraj ekipe je odlična. Ne glede na to, kdo je na igrišču, vsak od nas daje svoj maksimum. Z zagotovljenim obstankom smo dosegli letošnji cilj, kar pa ne pomeni, da na zadnji tekmi ne bomo 100-odstotni,’’ pred zaključkom sezone pravi Martin Kramarič.

Znova pred gledalci in z dobrodelno noto

Po tekmi z Mariborom v Stožicah se celotno dogajanje znova seli na Žak. Tekma bo potekala ob prisotnosti navijačev, seveda z upoštevanjem vladnih ukrepov in navodil s strani NIJZ. Vstopnice za tekmo so na voljo TUKAJ.

Vsa sredstva pridobljena s prodajo vstopnic bodo znova namenjena nakupu novih dresov za več kot 250 otrok Nogometne šole Bravo. V enak namen pa bo šel tudi celoten izkupiček srečelova, ki ga bomo organizirali prav na zadnji tekmi sezone.

Okrepljen spremljevalni program

Na zadnji tekmi uspešne sezone bo za animacijo znova poskrbel Miha Deželak. Pred in med tekmo bomo imeli prav posebno ''feestyle'' točko nogometnega podmladka NK Bravo, pred stadionom pa bo za žejo poskrbel jurček Hirter.

 

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE, 36. KROG
NK BRAVO – NK RUDAR VELENJE
Športni park Šiška, 22. julij ob 18:00


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI