18.7.2018

S člani trenira tudi že Mustafa Nukić

Kadrovanje pri AŠK Bravo se andaljuje. Eden izmed zadnjih, ki se je pridružil ekipi je Mustafa Nukić, ki v zasedbo prinaša izkušnje tako iz slovenije, kot tudi iz tujine.

V preteklih sezonah je bil vseskozi nasprtonik AŠK Bravo, zdaj so rivali postali soigralci: "Tako je. V zadnjih nekaj letih sem bil velikokrat nasprotnik AŠK Bravo in vedno so imele te tekme poseben naboj. V novi sezoni si želim predvsem uživati v nogometu in pomagati ekipi k uresničitvi zastavljenih ciljev. Nekaj fantov poznam, najbolje pa Milana Đajiča s katerim sem skupaj igral v preteklosti. Po treh letih uspešnega igranja za ND Ilirija sem potreboval nov izziv v karieri in sem zato sprejel ponudbo AŠK Bravo."

Kot rečeno je Mustafa v kareiri nastopal že za številne slovenske klube. V prvi ligi je zabeležil 23 nastopov in 3 gole, v drugi ligi je na 38-ih tekmah zabil 13 golov. Pri 27-ih letih bo med bolj izkušenimi: "Igral sem v vseh slovenskih nogometnih ligah, od 1. do 5. in nekaj na tujem, tako da lahko rečem, da sem v nogometu doživel marsikaj. Predvsem bom poskušal dati neko novo dimenzijo v igri svoji novi ekipi in seveda pomagati mlajšim igralcem s kakšnim uporabnim nasvetom."

"Pri NK Bravo sem šele nekaj dni in lahko rečem, da je klub zelo dobro organiziran in se lahko brez težav kosa z marsikaterim prvoligašem," zaključuje Mustafa Nukić.

 

MH
Foto: Rok Cizelj


MEDIJSKI POKROVITELJ