6.3.2019

MP #92: Želimo narediti korak naprej

Člani nogometne družine Bravo si v nadaljevanju sezone nedvomno želimo narediti korak naprej. Čeprav sami športni rezultati nikoli niso bili naš klubski imperativ, pa bo spomladanski del za vseh 11 tekmovalnih selekcij, med njimi še posebej za člansko ekipo AŠK Bravo, gotovo tudi rezultatsko zelo vznemirljiv. 

Strokovni štab je dobra kombinacija mladih trenerjev, ki dihajo skupaj in čvrsto sledijo klubski filozofiji. V članski ekipi je zdaj tudi dovolj precej izkušenih nogometašev, toda po uradni lestvici NZS je prav naša ekipa med vsemi klubi, ki tekmujejo v 2. SNL po vključevanju v igro mladih nogometašev krepko na 1. mestu.  Seveda se zavedamo, da so rezultati tisti, ki v javnosti kaj veljajo, a za nas je pomemben predvsem način, kako nam to uspe. Ponosni smo, da smo bili na lestvici »fair playa« tako pri članih kot pri mladincih na 1. mestu med vsemi ekipami v svojem rangu tekmovanja.

Vse od ustanovitve kluba namreč trdo delamo in gradimo svoj sistem vrednot. Predvsem pa zelo pravično na vseh področjih dajemo možnosti vsem tudi za lasten napredek in osebno uveljavitev. Slogan “Moj Bravo”, bo v prihodnosti vedno bolj postajal sinonim za vse člane in simpatizerje naše zgodbe. V tej zgodbi sodelujemo vsi in prav vsi, tako mladi, kot tudi manj mladi, imamo priložnost, da na skupni nogometni kot tudi osebnostni poti naredimo korak naprej pri našem razvoju. 

Vedno bolj bomo spoznavali in razumeli, da nas sicer druži strast do nogometa in želja po uveljavitvi, da pa bo bistvo v pridobljenih delovnih navadah, druženju, medsebojnem razumevanju in simbiozi vseh nas. Uspehov in zmag je resnično lahko precej več kot zgolj na ozkem tekmovalnem področju in ne samo med nogometaši. Iz nobenega drugega slovenskega kluba pri nas ni v tako kratkem času svojega delovanja dobilo toliko mladih priložnost za različne nadaljnje kariere. Toda po drugi strani je prav zato med mladinami tudi vedno večji interes, da se nam pridružijo. 

Naša zgodba ni ne lokalna, ne leva in ne desna. Je predvsem priložnost za nas vse skupaj, ki smo dobri in gradimo svoje vrednote. V nadaljevanju prvenstva zato vsem selekcijam in vsem nogometašem ter sodelavcem:

SREČNO! Bodimo ponosni na ime, ki nas povezuje: “MOJ BRAVO.”


Darko Klarič
častni predsednik NK Bravo 

TUKAJ najdete vse bloge iz rubirke MOJ POGLED.

MEDIJSKI POKROVITELJ