19.7.2018

MP #31: Spremljajte našo zgodbo

Če je bila lanska prva sezona ekipe AŠK Bravo v 2. SNL polna vznemirljivosti, preobratov in negotovosti, smo pred drugo sezono že bolj mirni in prepričani, da smo lahko samo še boljši.

Ker je zgolj v obdobju enega leta iz našega kluba kar pet nogometašev prestopilo v prvoligaške klube, je optimizem morda nerealen, toda v NOGOMETNI ŠOLI BRAVO so že dokazali, da znajo izvrstno delati in dobro uveljavljati mlade, tudi javnosti neznane, nogometaše.

Lanska še zelo mlada ekipa dozoreva, si nabira izkušnje, si želi dokazovanja in je vedno bolj polna motivov. Nenazadnje bo tudi starejša in vedno bolj organizirana.

Tudi zato smo lahko pred startom v naši drugi sezoni 2. SNL bolj samozavestni in prepričani, da lahko storimo nov korak naprej pri doseženi uvrstitvi ob koncu sezone. V 3. SNL center smo potrebovali dve sezoni, da smo postali prvaki, kaj podobnega si v 2. SNL sicer niti slučajno ne upamo napovedovati. Tudi ne bi bilo športno, saj zelo cenimo tekmece, med katerimi jih je že cela vrsta tudi nekdanjih prvoligašev.

Morda je prav to dejstvo lahko za našo ekipo največji motiv, da ta status dosežemo tudi sami. Seveda bi bil to manjši čudež, ki ga realno ne moremo pričakovati. Toda če bodo fantje dihali skupaj tako kot doslej, se na igrišču borili do konca vsake tekme in mirno brez nepotrebnih pretresov odigrali celotno sezono, potem tudi čudež ni nemogoč.

Seveda se vsake preveč optimistične napovedi hitro lahko sprevržejo v streznitev in tudi v razočaranje. V vsakem primeru pa je zgodba rasti ekipe AŠK Bravo lahko zanimiva, zato vas vabimo, da jo spremljate.

Vsi skupaj okrog kluba se bomo prizadevali in trudili, da boste tisti, ki to želite, dobili kar največ informacij povezanih z dogajanji v našem klubu.

Tu ni le redna vsakodnevna rubrika MOJ POGLED, pripravljali bomo redne tedenske oddaje MOJ BRAVO, poskrbeli pa bomo tudi, da boste lahko kar največ tekem spremljali tudi preko spletnih prenosov. Seveda bomo veseli, če boste postali del naših novih privržencev tako, da nas začnete spremljati. V naši zgodbi ni ne afer in ne domišljavosti. Začeli smo z najmlajšim selekcijami in rastli iz leta v leto. Največ priložnosti ponujamo prav fantom, ki se priključujejo iz naših vrst in so zrasli v naši nogometni šoli. Nenehno dokazujemo, da lahko tudi z domačimi ljudmi v strokovnem svetu, domačimi igralci in s slovensko podporo naredimo zgodbo, na katero bomo ponosni.

Pravzaprav smo že lahko ponosni, pa ne samo zaradi prvega mesta v fair playu tako v članski kot v mladinski selekciji, temveč na celotno prehojeno pot doslej.

Prihodnjič: 
Darko Klarič: Več kot strast

 

Darko Klarič 
častni predsednik NK Bravo

TUKAJ najdete vse zapise z rubrike MOJ POGLED.


MEDIJSKI POKROVITELJ