8.9.2019

GRABIĆ: Veseli, da zopet dobivamo zdravo konkurenco v moštvu

Članska ekipa NK Bravo je premor v PLTS izkoristila za prijateljsko tekmo z NK Istra. Razmere za igro so bile v Medulinu dobre, tekma se je končala z rezultatom 2:2. Za NK Bravo sta zadela Aljoša Matko in Milan Đajić.

Izjava Dejana Grabića, glavnega trenerja, po tekmi z Istro: "Dober test za našo ekipo. Tekmo smo vzeli kot prepripravo za Velenje. Igralci so pokazali veliko truda in bili razmeroma dobro razpoloženi za igro. Na začetku nam je zmanjkalo agresivnosti, kar je nasprotnik izkoriščal in nas prebijal predvsem po desnem boku. Kmalu smo vzpostavili ravnotežje in začeli parirati v duelu. Predvsem v drugem polčasu smo si ustvarili kar nekaj čistih priložnosti za zadetek."
 
"Vsebine s treninga moramo bolj natančno prenašati na tekme. Ko smo bili z glavo pri stvari, smo iz visokega presinga jemali žoge in si ustvarili lepe priložnosti. To je bil glavni cilj tekme." 
 
"Po dolgem času je zaigral Žiga Jančič in oddelal zelo solidnih 30 minut. Nanj zelo računamo v prihodnosti. Ogungbaro se je tudi predstavil v dobri luči. Primc je pokazal, da bo lahko hitro zelo pomemben člen v ekipi. Veseli, da zopet dobivamo zdravo konkurenco v moštvu."


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI